Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Czwarta Wielka Wojna o Esoterie
Ptysiu:
--- Cytat: Doom w Października 11, 2012, 02:04:26 ---Ten KM to jakiś bug? Od kiedy cariery moga fitować działa? :p
--- Koniec cytatu ---
http://kb.redoverlord.su/?a=kill_detail&kll_id=218611
Całość fitu jest wyjątkowym failem, ale te działka troche zaginają czasoprzestrzeń. Pewnie fakemail.
SokoleOko:
--- Cytat: Doom w Października 11, 2012, 02:04:26 ---Ten KM to jakiś bug? Od kiedy cariery moga fitować działa? :p
--- Koniec cytatu ---
Jak miał rzeczy w hangarze to potem takie kwiatki wychodzą na killboardach. Czasem po modułach da się zgadnąć jaki ship był w SMA (to wygląda na jakiegoś Taranisa). Miejmy nadzieję, że CCP to poprawi w Retribution.
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: SokoleOko w Października 11, 2012, 09:32:22 ---Jak miał rzeczy w hangarze to potem takie kwiatki wychodzą na killboardach. Czasem po modułach da się zgadnąć jaki ship był w SMA (to wygląda na jakiegoś Taranisa). Miejmy nadzieję, że CCP to poprawi w Retribution.
--- Koniec cytatu ---
nom mogliby to poprawic, tak samo jak slawny "neut on local" bug, kiedy po zadokowaniu albo zalogowaniu blue sa pokazywani jako neuty, mogliby tez cos zrobic z hangarami na stacjach i na posach, czyli po prostu naprawic najprostsze bledy. Zamiast tego szykuja nam pewnie dluga liste zmian, ktore ladnie wygladaja w patchnotach (inwestorzy zobaczcie ile pracy wkladamy, EVE sie rozwija, ewoluujemy!) ale albo niewiele wnosza, albo wrecz cos psuja (jak np skopany mechanizm wardecow)
Colonel:
często zacina mi sie predkosciomierz
I pewnie nie tylko mi...
niby co za różnica czy wiem jaka mam prędkość czy nie, zawsze mogę przestać latać PVP
przecież w logach nic nie pokazało :D
... Ale za to w nowym dodatku będę miał okrągłe celowniczki zamiast kwadratowych... lol
SokoleOko:
--- Cytat: Colonel w Października 11, 2012, 11:29:20 ---często zacina mi sie predkosciomierz
--- Koniec cytatu ---
Co ma wspólnego Cynabal z dużym fiatem? Zacierającą się linkę prędkościomierza :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej