Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Czwarta Wielka Wojna o Esoterie

<< < (30/259) > >>

CATfrcomCheshire:
Najgorsze co nam sie moze w tej chwili zdarzyc, to ze PTF pojdzie do TEST i stracimy 90% POSow  ;D

WhiteCat:

--- Cytat: FITTIpalti w Października 09, 2012, 09:45:53 ---Jestem pod wrażeniem "naszej" mobilizacji, żeby bufu i część VooDoo przyleciało pomagać w obronie  :) Przecież to było kiedyś nie do pomyślenia :)
Do kompletu brakuje jeszcze Sokoła i Mpp w swojej matce  >:D

--- Koniec cytatu ---
To niech przylatują, taka okazja żeby polatać w dużej polskojęzycznej flocie może się już nigdy nie powtórzyć ;)

mpp:

--- Cytat: FITTIpalti w Października 09, 2012, 09:45:53 ---Jestem pod wrażeniem "naszej" mobilizacji, żeby bufu i część VooDoo przyleciało pomagać w obronie  :) Przecież to było kiedyś nie do pomyślenia :)
Do kompletu brakuje jeszcze Sokoła i Mpp w swojej matce  >:D

--- Koniec cytatu ---

abyś sie nie ździwił .....

tak jak c0ven i bufu trollować uwielbiam nie znaczy wcale, że źle im życze
a co do tego, że akurat jestem z 2 strony barykady nic nie znaczy bo to czy tam jestem czy nie nie odwlecze imo nieuniknionego

a co do c0ven jeśli "emo" ludziki zacisną poślady i nie zaczną szukać nowych korpów może wyjść de facto na dobre
z mala pomoca voodoo bufu i reszty polskiego community mozna planowac ew odbijanie eso (akurat to pomysl z dupy)
imo jakiegos nowego landu, ale zaczynajac od kogos slabszego ofc

CATfrcomCheshire:
Napewno nie odpuscimy Esoterii i nie bedziemy szukac nowego domku

mpp:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Października 09, 2012, 12:34:50 ---Napewno nie odpuscimy Esoterii i nie bedziemy szukac nowego domku

--- Koniec cytatu ---

Wyszły dwa owsiki z dupy, ojciec i syn. Idą, idą, w końcu syn pyta: - Tato, a co to jest to zielone po czym idziemy? - Trawa, synu. - Acha, a to mokre tam dalej? - Rzeka, synu. - Acha, a to żółte co tak świeci? - Słońce, synu. - Acha. Tato, ładnie tutaj, dlaczego my musimy w tej dupie mieszkać? - Bo to jest, synu, nasza Ojczyzna.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej