Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Czwarta Wielka Wojna o Esoterie
[VIDE] Herezja:
Jabolex z Koci koci łapci już takie dysputy prowadzimy od kilku lat. Kiedyś on pisał prześmiewczo a ja się wnerwiałem teraz ja pisze prześmiewczo a on nie do końca sobie z tym radzi ];)
ps. Koci koci łapci dla twojej wiadomości od kilku miesięcy nie gram i tym samym nic dziwnego, że odpisywałeś mi nic np. na polishu.
Isengrim:
My wszyscy sobie nie do konca radzimy z Twoim "przesmiewczo" Herezja, za wysokie progi na nasze nogi. :P
[VIDE] Herezja:
Już nie przesadzaj Isen. Koty darłem jedynie z catem i to na długo zanim się poznaliśmy.
Soulscream:
--- Cytat: Jabolex w Grudnia 19, 2012, 08:15:39 ---To, ze ktos ci nie odpisuje, na tym forum, nie zawsze i niekoniecznie musi znaczyc, ze zabiles rozmowcy cwieka, nie ma argumentow i nie wie co powiedziec (tak jak to sobie pewnie w tej chwili wyobrazasz). Czasem robi sie po prostu meczaco i zenujaco, gdy probujesz prowadzic jakies dziwne rozmowy. Tak ci tylko piszę...
--- Koniec cytatu ---
Ładnie, bardzo ładnie :).
SokoleOko:
--- Cytat: Jabolex w Grudnia 19, 2012, 08:15:39 ---To, ze ktos ci nie odpisuje, na tym forum, nie zawsze i niekoniecznie musi znaczyc, ze zabiles rozmowcy cwieka, nie ma argumentow i nie wie co powiedziec (tak jak to sobie pewnie w tej chwili wyobrazasz). Czasem robi sie po prostu meczaco i zenujaco, gdy probujesz prowadzic jakies dziwne rozmowy. Tak ci tylko piszę...
--- Koniec cytatu ---
+1 rep
Może będą z Ciebie ludzie :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej