Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Czwarta Wielka Wojna o Esoterie

<< < (218/259) > >>

[VIDE] Herezja:
Trafił Cię Kocie między oczy i po raz pierwszy dostał ode mnie plusa ];)

ps. To co pisałeś Kocie oczywiście też ma sens żeby nie było.

CATfrcomCheshire:
No tutaj akurat nie dziwie sie, ze Kolega Cherezja popiera kolege Jabolexa

--- Cytat: Jabolex w Grudnia 18, 2012, 22:04:11 ---Jeżeli traktowanie innych ludzi "na dzień dobry" jak nie Troli Podchodzi wg Ciebie pod ten cytat to (), nie jestem w stanie Ciebie zrozumieć.

--- Koniec cytatu ---

Nie przejmuj sie, to w sumie nie ma zadnego znaczenia. Jezeli czegos nie rozumiesz, to napewno jest to troll  ;)

edit:cokolwiek rozumiesz przez slowo troll, ktore jest juz tak naduzywane, ze nie wiadomo co znaczy, moze znaczyc wszystko albo nic, i najczesciej jest uzywane wlasnie w znaczeniu "nie rozumiem o co chodzi/mam inne poglady, wiec to napewno jest jakis troll"

[VIDE] Herezja:
Koci Koci Łapci.
Kulka Ci się odturlała za daleko od łapek i zaczynasz drapać?
Nu nu bo dostaniesz prztyczka w nos jak będziesz niegrzeczny.

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Herezja w Grudnia 18, 2012, 22:48:38 ---Koci Koci Łapci.
Kulka Ci się odturlała za daleko od łapek i zaczynasz drapać?
Nu nu bo dostaniesz prztyczka w nos jak będziesz niegrzeczny.

--- Koniec cytatu ---

To, ze ktos ci nie odpisuje, na polishu albo na tym forum, nie zawsze i niekoniecznie musi znaczyc, ze zabiles rozmowcy cwieka, nie ma argumentow i nie wie co powiedziec (tak jak to sobie pewnie w tej chwili wyobrazasz). Czasem robi sie po prostu meczaco i zenujaco, gdy probujesz prowadzic jakies dziwne rozmowy w ktorych nie wiadomo o co chodzi. Tak ci tylko mowie...

Jabolex:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Grudnia 18, 2012, 22:47:07 ---No tutaj akurat nie dziwie sie, ze Kolega Cherezja popiera kolege Jabolexa

Nie przejmuj sie, to w sumie nie ma zadnego znaczenia. Jezeli czegos nie rozumiesz, to napewno jest to troll  ;)

edit:cokolwiek rozumiesz przez slowo troll, ktore jest juz tak naduzywane, ze nie wiadomo co znaczy, moze znaczyc wszystko albo nic, i najczesciej jest uzywane wlasnie w znaczeniu "nie rozumiem o co chodzi/mam inne poglady, wiec to napewno jest jakis troll"

--- Koniec cytatu ---

To, ze ktos ci nie odpisuje, na tym forum, nie zawsze i niekoniecznie musi znaczyc, ze zabiles rozmowcy cwieka, nie ma argumentow i nie wie co powiedziec (tak jak to sobie pewnie w tej chwili wyobrazasz). Czasem robi sie po prostu meczaco i zenujaco, gdy probujesz prowadzic jakies dziwne rozmowy. Tak ci tylko piszę...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej