Eve Online > Faction Night
Gallente Faction Night
Doom:
--- Cytat: Ons Ra w Października 16, 2012, 16:03:09 ---stuff
--- Koniec cytatu ---
Jestem zsokowany po przeczytaniu powyższego posta. Dasz nam namiar na swojego dealera? ;D
Nitefish:
HIddEn Q busted! :P
SokoleOko:
Bardzo poważny zarzut, który oczekiwałby na równie poważne uzasadnienie zamiast przedstawionej gdybologii.
kamel:
Sokół od razu zarzut to raczej wygląda jak wypociny sfrustrowanej persony która osiągnęła poziom sarkazmu, ironi oraz intelignecji tak niewyobrażalnie wysoki, że zdał sobie sprawę z bezsensu wszystkiego co go otacza , bezcelowości jego istnienia i wszystkiego dookoła,że postanowił uświadomić nas malutkich nieinteligentnych ludzików mając nadzieję, że w końcu zrozumieją jak wygląda prawda na temat życia i może ale to może zrozumieją to jedno wielkie otaczające nasze życie kłamstwo... >:D
Nitefish:
--- Cytat: Ons Ra w Października 16, 2012, 16:03:09 ---...
Teraz kiedy to czytacie i z niedowierzaniem patrzycie się w ekran swoich monitorów, w waszych pokojach panuje cisza. Słychać tylko bzyczenie wielkiej muchy. Ostatniej Wielkiej Jesiennej Muchy, która szuka jakiejś doniczki z ziemią, w której mogłaby się zagrzebać i przeczekać do wiosny, aż sprawa przycichnie, aż ludzie zapomną, aż nastaną nowe lepsze czasy…
--- Koniec cytatu ---
Abstrahując od sensowności całego posta to mój ulubiony fragment.
Hidden - podły, kosmiczny krętacz - jawi się tu pod postacią muchy, wielkiej jesiennej muchy. Teraz, jak zrobił nas wszystkich w konia (jak dobrze, że w ten feralny weekend byłem u rodziny!) posługując się biednym Robkiem - ofiarą.
Teraz knuje, żeby się zadekować gdzieś do wiosny - tu w "doniczce z ziemią".
Co miał na myśli autor? Czy doniczka z ziemią = zapomniana stacja kosmiczna w low? Czym tak na prawdę jest wielka jesienna mucha? Kim jest Hidden Q?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej