Eve Online > Retribution

Retribution - główny wątek

<< < (63/121) > >>

Goomich:
Jeśli zero to za dużo...

SokoleOko:

--- Cytat: Pol Kent w Listopada 14, 2012, 10:19:49 ---Sokole a ten fit to nie za dużo offline modułów ma żeby był Ok ?

--- Koniec cytatu ---

Przekleiłem coś czego używam. Te moduły są nieaktywne, a nie "offline". Chodziło o to, żeby był DPS z samych dron.

Centurion:
Hmm apropo MJD... zastanawiam się czy użyszkodniki tego tematu słyszały o czymś takim jak dictor? Heeloooo?

Ten moduł (MJD) do flot będzie z czapy, dla kerbira będzie z czapy (lepiej włożyć wsparcie dmg lub tanka). Jedyne zastosowanie jakie widzę to jakieś solo wynalazki - wg mnie fajny pomysł, zawsze to kolejne urozmaicenie (machariel z czymś takim do wyłapywania cfaniaków na spotach może być cool, może scorpion z cloakiem i tym tym :P). Ja tam uważam, że im więcej takich cukierków tym lepiej.

VonBeerpuszken:
Ja tylko  załuję że będzie go można zafitować tylko na BSa. Powinni dać takowy i na mniejsze latadła.

SokoleOko:

--- Cytat: Centurion w Listopada 14, 2012, 12:40:41 ---Hmm apropo MJD... zastanawiam się czy użyszkodniki tego tematu słyszały o czymś takim jak dictor? Heeloooo?

--- Koniec cytatu ---

MJD możesz zatrzymać tylko scramblem. Bańką nie.

--- Cytat: VonBeerpuszken w Listopada 14, 2012, 12:44:12 ---Ja tylko  załuję że będzie go można zafitować tylko na BSa. Powinni dać takowy i na mniejsze latadła.

--- Koniec cytatu ---

Combat Recony mogą. Ale i tak nie mają grida :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej