Eve Online > NoobGarten

Kilka pytań totalnego nooba.

<< < (6/8) > >>

behemothxx:
Naturalnie, będę chciał przynajmnie spróbowac wszystkiego. Po prostu wydawało mi się, że celem w eve, jest latanie największymi/najlepszymi statkami i jest to end game. Wcześniej grałem w WoW'a i inne mmo (jednak w wow'a najwięcej, bo coś około 2 lata i to na servie prywatnym), miałeś najlepszy gear do pve oraz pvp,wszystkie profesje wyskilowane... To byłeś kozak na servie i nie było czego za bardzo robić, zostawało pomaganie nowym w gildii, albo zakładanie nowej postaci (inna klasa). Zastanawiałem się czy by nie wrócić do WoW'a, ale już na serwery oficjalne, jednak przypomniałem sobie o EvE, ponieważ szukałem gry ambitniejszej.

Skeer:
To jest sandbox, gracz sam wymyśla end of game :)

Ja np skończyłbym grać po 1,5 roku, gdyby to było warunkowane lataniem tytanem. A wytrzymałem jeszcze 3 lata :)

SokoleOko:
Zapomnij o WoW ;) To jest serious business a nie jakieś tam lol-theme park-MMO ;)

Ja od dobrych 3 lat zajmuję się PvP, ale nie znaczy to że zawsze robię to samo. Pod kątem zarabiania ISK nawet nie potrafię policzyć sposobów które z różnym skutkiem odkrywałem, ale szczerze mówiąc w Eve fajne jest to, że teoretycznie nawet na pustyni można znaleźć żyłę złota.

Są tylko dwa warunki - trzeba myśleć i być cierpliwym.

behemothxx:
Co by nie mówić o WoW-wie, jest najlepszą grą w swoim gatunku (oczywiście kwestia gustu), a przynajmniej najbardziej rozbudowaną.

Grając w eve boję się tylko tego, że z moją marną znajomością angielskiego, niczego nie osiągnę, nie załapię się do żadnej dobrej organizacji... Oczywiście język można szkolić ;p

Jeśli można wiedzieć SokoleOko, to jesteś w polskiej organizacji (akademi,sojuszu, czy jak się to tam nazywa ;p)?

Skeer, czyli już nie grasz?

SokoleOko:
Gracze łączą się w korporacje, a te w alianse.

Na pewno znajdziesz coś polskiego - zaczynając od Unseen Academy. Ja latam w organizacji międzynarodowej, bo tak lubię, ale wcześniej latałem też z Polakami i to był najlepszy okres mojej gry w Eve.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej