Eve Online > Inferno

Inferno 1.2

<< < (2/3) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: Schwartz w Sierpień 06, 2012, 11:35:57 ---"We have even implemented player requests like a green-screen for the EVE Character Creator so that everyone can construct amazing portrait pictures (with photoshoped backgrounds)!"

To znaczy ze kazdy bedze mogl sobie do portretu w grze wstawic swoje wlasne tlo?

--- Koniec cytatu ---

Raczej, że będziesz mógł zrobić sobie "fotoszopkę" poza grą. Nie ma mechanizmu uploadowania grafiki do klienta Eve.

Gaunt:
szkoda bo chciałbym mieć naprawdę avatar taki jaki ostatnio znalazłem i mam tutaj :D
puchałczę upgraded!
ja sie bardzo ciesze na nowe namaszczenie cynabala i dramiela! Zawsze szalałem za tymi statkami i to się raczej nie zmieni :P

Theronth:
Nie rozumiem, czemu Daredevil jest od teraz statkiem Angeli. Tzn, rozumiem więź Serpentis z Angelami, ale nie rozumiem, czemu kupuję Anielską fregatę z bonusami Serpentis, gallenckim sensor strength,  za LP Serpentis, w sklepie Serpentis tylko z brązowym tłem i znaczkiem na burcie.

A poza tym mam jeszcze jeden powód, żeby wyskilować w końcu 800mm i kupić Macha  >:D

Doom:
Nowy wzorek tak sobie mi sie podoba.
Mylenie pochodzenia Daredevila jak widzę to nie tylko mój problem, ale i części ekipy CCP jak widać. Jeśli działają u nich dwie frakcje odnośnie przynależności tego shipa to  się nie dziwię że raz znalazłem bpc na tą frytkę we wraku faction'a na pasku a innym razem Sokół albo inny pr0 jedzie po mnie że przecież nawet w DB to jest jako Serpentisowy ship :P

Pol Kent:
Jak tam po patchyku?  Jakieś ukryte atrakcje ? POSy znowu strzelają do każdego ?  ;D Coś komuś znikło? Obudził się w clonie po drugiej stronie galaxy ? ;D
Nic ?? Nie możliwe żeby CCP tym razem niczego nie schrzaniło.  ;D
Wczoraj wieczorem coś słyszałem, że coś jest nie tak z FW, plexy jakieś się nie spawnują czy coś ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej