Eve Online > NoobGarten

Dominix vs. Trasher

<< < (5/6) > >>

paslegolas:

--- Cytat: Colonel w Lipca 14, 2012, 20:13:57 ---paslegolas, pokaz killa z wtopą tego dominixa

--- Koniec cytatu ---

Chętnie tylko gdzie mogę coś takiego znaleźć?

SokoleOko:
Gratuluję wiedzy, biorąc pod uwagę że grasz ponad 2 lata.

Character sheet -> Combat log -> Show losses -> PPM na ostatnim lossie -> "Copy all" -> http://eve-kill.net/?a=post -> wklej w okienko.

KiFuso:

--- Cytat: SokoleOko w Lipca 15, 2012, 10:07:28 ---Gratuluję wiedzy, biorąc pod uwagę że grasz ponad 2 lata.

--- Koniec cytatu ---

Jaki sens ma znęcanie się? To, że gra 2 lata to nic nie znaczy. Jeśli w życiu jeszcze nie ruszył pewnych aspektów gry to nie ma o nich zielonego pojęcia, chyba logiczne? Są ludzie co mają i 5 lat stażu w EVE i więcej i nie ruszyli się z jita...

Dobrze, że  w końcu wbił na forum i zaczyna się dopytywać gdzie popełnił błędy.

Błąd 1. tak jak ktoś wyżej napisał. Jeśli chcesz uczyć się pvp zacznij od frytek.  2. Jeśli chcesz wiedzieć gdzie popełniłeś błąd w fittowaniu statku to popełniłeś je wszędzie w low slotach high i mid. 3. Zainteresuj się Unseen Academy gdzie mogą Cię trochę nauczyć wszelkich aspektów gry o których nie masz jeszcze do końca pojęcia

SokoleOko:
To nie jest jego pierwszy loss... i generalnie ja też nie jestem producentem, ale wiem jak wygląda interfejs i wiem jak to działa. Trzeba ogarniać.

Colonel:

--- Cytat: KiFuso w Lipca 15, 2012, 10:46:09 ---Jaki sens ma znęcanie się?

--- Koniec cytatu ---

Ej no ... bez paranoji, pomoc ziemianinowi chcemy... a to forum takie jest, ze szczeroscia w pysk dostac mozna :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej