Eve Online > NoobGarten
Dominix vs. Trasher
paslegolas:
--- Cytat: MrYogi w Lipca 14, 2012, 12:44:43 ---Jak miał fit podobny jak sprzed 4 dni, to się nie dziwię :]
http://eve-kill.net/?a=kill_detail&kll_id=13955747
--- Koniec cytatu ---
Prawdę mówiąc z PVP to w EvE za dużo do czynienia nie miałem. Przyznaję bez bicia. A może raczej już po i to nie jednokrotnym :/
Co byście w takim razie polecili by założyć przeciwko takiemu niszczycielowi. Jeśli nie hybrydy to co byłoby lepsze.
Teoretycznie Drony EC - mogłyby mi uratować tyłek poprzez zerwanie locka - i powiecmy, że miałbym czas by zwiać.
Ale tu przecież chodzi by powalczyć i czasem wygrać. Dlatego też prośba o podpowiedź.
Jasne jest, że wielkie działa były też wielkim błędem. Małe na BS??!! - Lepsze śledzenie - mało DPS... więc średnie blastery...
Co jeszcze?
--- Cytat: HammerSnake w Lipca 14, 2012, 12:54:54 ---(...)
Mimo podlinkowanego tutoriala nadal nie łapie w czym rzecz, bo pewnie nawet do niego nie zajrzał.
--- Koniec cytatu ---
Zajrzał ale doświadczenia w PVP brak. no i co prawda przeciwnika nie doceniłem. Proszę więc o podpowiedzi.
--- Cytat: HammerSnake w Lipca 14, 2012, 12:54:54 ---
Inna sprawa, że gdyby miał cookie fit choćby załadowany z eve moona to ten trasher prędzej by wystrzelał całą amunicje niż by mu pancerz drgnął.
--- Koniec cytatu ---
A strzelał skubaniec - z 15 minut zanim mnie zjechał.
MrMaaX:
Ja Ci dam jedną rade, nie bierz się za pvp w shipach do pve.
SokoleOko:
I nie walcz w hisecu przeciw ludziom, którzy tylko polują na takie okazje.
[VIDE] Herezja:
Od siebie dodam.
Ta gra wymaga myślenia i czytania ze zrozumieniem. Gdybyś przeczytał bonusy jakie daje Ci dominix wiedziałbyś, że najlepiej postawić tam na silny tank gdzie na low montujesz nawet 2 repki do tego jakieś rezy i może jedną płytę na med dałbyś punkt i być może web-a no i resztę do capa a na hi co najmniej jeden ciezki neutralizer i komplet małych i średnich dron + jakieś ecm no i co tam chcesz do zapełnienia ładowni dronkowej. Przy takim ficie ten trasher mógłby Cie co najwyżej posmyrać.
Gaunt:
Bardzo jest możliwe, że kolege boostowal jakiś inny statek i nie tylko dodawał mu capa :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej