Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Querious, Period Basis War
Tooten:
Przenieście się do LGK, odwdzięczcie się Mace za pomoc ;)
Soulscream:
--- Cytat: Sir Falo w Lipca 12, 2012, 15:10:18 ---Jak dla mnie AAA pokazalo swoja... nawet trudno to nazwac najgorsza strone. Jako ze siedze w Nulli ii chec do walki byla duza, ale juz jakis czas temu aaa uznalo,ze po co pomagac sojusznikom, ba ,po co w ogole walczyc? Przeciez mozna oddac teren I potem sobie go odebrac... filozofia z czterech liter,ale... efekt tego taki,ze my szans nie mamy sami wobec testow,goonow wspomaganych przez PL, ktorzy chyba maja ochote sie zemscic troche za niejedna przegrana walke subcapitalami.
--- Koniec cytatu ---
Siła -A- to mit stworzony przez młody goonswarm i ludzi z RSF z czasów kiedy eve bylo mlode. Stainwagon zawsze byl trudniejszym przeciwnikiem niz -A-.
Striker:
Były takie momenty, że -A- było rzeczywiście silne i cieszyło się na południu dość sporym szacunkiem ale to było przed erą Makalu. Wraz z rezygnacją ET, spora część rosyjskiego coreu odeszła z -A- i zastąpiono ich randomami ze zbyt dużym ego, choć ich równowagą był potem przez chwilę Manny. Miałem okazje dość długo współpracować z Makalu nie wspominam tego za dobrze. Imo, obok Molle'a był to jeden z najbardziej chaotycznych i przereklamowanych fc w tamtym okresie, choć nie wiem jak teraz. Gość miał wyjątkowe zdolności do wdupiania flot a potem rageowania po własnych membersach za własnego faila.
Soulscream:
--- Cytat: Striker w Lipca 12, 2012, 17:57:23 ---Były takie momenty, że -A- było rzeczywiście silne i cieszyło się na południu dość sporym szacunkiem ale to było przed erą Makalu. Wraz z rezygnacją ET, spora część rosyjskiego coreu odeszła z -A- i zastąpiono ich randomami ze zbyt dużym ego, choć ich równowagą był potem przez chwilę Manny. Miałem okazje dość długo współpracować z Makalu nie wspominam tego za dobrze. Imo, obok Molle'a był to jeden z najbardziej chaotycznych i przereklamowanych fc w tamtym okresie, choć nie wiem jak teraz. Gość miał wyjątkowe zdolności do wdupiania flot a potem rageowania po własnych membersach za własnego faila.
--- Koniec cytatu ---
To nic sie nie zmienilo. Makalu is shit, -A- is shit. Mam nadzieje ze Nulli sie pozbiera i odbuduje bo obok Wallpapers to jedyny sensowny sojusz w tej zbieraninie przypadkow z przerosnietym ego.
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Striker w Lipca 12, 2012, 17:57:23 ---Miałem okazje dość długo współpracować z Makalu
--- Koniec cytatu ---
I dlatego odszedles z gry?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej