Eve Online > NoobGarten

Trial -> Pełna - 20 euro u CCP (30 dni + aktywacja) czy 109 z allegro (60 dni)

<< < (4/5) > >>

Emnalyeriar:
Nie chcę zakładać nowego tematu więc spytam tutaj. Nie jestem pewien czy powyższe posty dotyczą tej promocji czy nie.
Zagrałem 21 dni triala, potem przedłużyłem konto poprzez klucz kupiony bodajże na inexus, a następnie zrezygnowałem z powodu braku czasu. Aktualnie chciałbym powrócić do gry i zobaczyłem taki oto napis po zalogowaniu się.

Special 60 Day Reactivation Offer
Activate your account and add 60 days of game time for only €19.95

Offer ends 11/7/2012
    Trial accounts do not qualify for this offer.
    ETC and PLEX cannot be used with this offer.
    After the 60-day promotional period, your account will renew automatically at the regular subscription rate of €14.95 per 30-day period.

Wychodzi to troszkę taniej niż kupować klucz za 109zł. Czy mogę skorzystać z tej oferty bez konieczności płacenia dodatkowej opłaty za aktywację? Oraz czy po skończeniu się tych 60dni z promocji będę musiał przedłużać konto na ich stronie czy mogą być kody? Martwi mnie tam słowo 'automatically' - rozumiem, że pewnie po podaniu karty kasowałoby mnie co miesiąc, a co jeśli wybiore PayPal?

Egzarcha:
Gdy zapłacisz te 20E, dostaniesz 60 dni do ważności konta. Jednak każdy inny sposób (np. GTC) jest równie dobry. Płacąc kartą kredytową, automatycznie subskrybujesz usługę. Możesz ją jednak w każdej chwili anulować. Nie rozliczałem się tak nigdy z CCP, ale tak było w innych MMO. Jeśli subskrybcji nie anulujesz, co miesiąc bez pytania będzie Ci pobierać kasę z konta.

Doom:
Troch inaczej. Kasa będzie pobierana w momencie kiedy system stwierdzi że się czas subskrybcji dobiegł końca. Jeśli tuż przed tym odpalisz plex'a, lub kupiony na eve bazar gtc, albo normalnie kupiony gtc kasa pobrana nie zostanie, a anulowanie subskrybji ma jeden minus w postaci zniknięca z okna wyboru postaci przypomnienia że za 10 lub mniej dni konto wygasa

Punct:
>trol mode on<

--- Cytat: Doom w Lipca 02, 2012, 09:24:18 --- od czasu do czasu ccp przjeżdza się kosiarka zarówno po sprzedawcach jak i kupujących (podobnie zresztą jak administracja tego forum po użyszkodnikach propagujących tu tego typu proceder

--- Koniec cytatu ---

tak tak
na centrali legalny jest tylko wieloletni isk seler pawlut i to jeśli uiści opłatę dla zarządu centrali
tak tak tu wszyscy świętych udają i miażdżą prawdę minusami potępienia  ;D, iski trzepią że aż im się uszy trzęsą a potem w znakomitej większości
jak już się ciżba zbierze na jakiś pl.community event to jakimś crapem przylatują, albo nie przylatują.
>trol mode off<

Starakopara:

--- Cytat: Punct w Listopada 01, 2012, 12:06:17 --->trol mode on<
tak tak
na centrali legalny jest tylko wieloletni isk seler pawlut i to jeśli uiści opłatę dla zarządu centrali
tak tak tu wszyscy świętych udają i miażdżą prawdę minusami potępienia  ;D, iski trzepią że aż im się uszy trzęsą a potem w znakomitej większości
jak już się ciżba zbierze na jakiś pl.community event to jakimś crapem przylatują, albo nie przylatują.
>trol mode off<

--- Koniec cytatu ---

a ktoś Ty, że takimi " z dupy " faktami operujesz?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej