Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Delve War
Soulscream:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Lipca 03, 2012, 19:58:09 ---Owszem, mozesz, i mi to zupelnie nie przeszkadza. Napisales, ze na polnocy panuja stosunki partnerskie, a na poludniu jest peciarstwo - niestety nie moge sie zgodzic z Twoja opinia, poniewaz jako osoba posiadajaca chary w jednym i w drugim obozie, jestem w stanie te stosunki porownac, i jest dokladnie na odwrot (z drobnymi wyjatkami). Zamiast wdac sie w dyskusje, i udowodnic mi ze sie myle, stwierdziles ze co prawda nie grasz ale napewno masz racje, bo tak ci powiedzieli Wysoko Postawieni Koledzy z Goonswarmu. Ja tylko delikatnie wydrwilem tego typu postawe, to wszystko. A teraz ty mozesz wydriwc to, ze gram w ta gre, i mozesz wyszydzac cokolwiek napisze, naprawde mi to nie przeszkadza bo sie przyzwyczailem, jako wytrawny forum warrior ;)
--- Koniec cytatu ---
To, że Ty grasz to Twoj problem - ja mam swoje podejscie do eve online i nie bede placil za cos co nie sprawia mi przyjemnosci. Wracam do eve ze wzgledu na polityke bo jest unikalna i jakby nie patrzec wciaz udzielam sie na forum zwiazanym ze swoim bylym sojuszem na porzadku dziennym. Gram z ludzmi, ktorzy lubia wisiec w posie po 6 godzin chociazby w d3. Skoro masz chary w obu obozach to ewidetnie masz klapki na oczach bo nawet ludzie na kugutsumen w nowym watku o delve o tym mowia. Jednak co ja tam moge wiedziec - nie gram w eve i mam wysoko postawionych kolegow - zreszta jestem chamska pszczola co spamuje local.
--- Cytuj --- Jak są problemy da się je obejść by utrzymać jednośc - w CFC nikt nikomu nie płaci za bycie w CFC. Zreszta za uczestnictwo w bloku każdy jest nagradzany jak może. Wystarczy spojrzeć na branch czy tam tenal (my mieliśmy dług do spłacenia w stosunku do Razor'a) czy rozdzielenie ksieżyców
--- Koniec cytatu ---
o_O
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Soulscream w Lipca 03, 2012, 20:05:47 ---ewidetnie masz klapki na oczach bo nawet ludzie na kugutsumen o tym mowia.
--- Koniec cytatu ---
rotfl.
--- Cytat: Soulscream w Lipca 03, 2012, 20:05:47 ---zreszta jestem chamska pszczola co spamuje local.
--- Koniec cytatu ---
I dlatego nie dostales admina na Centrali ^^
Soulscream:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Lipca 03, 2012, 20:08:45 ---rotfl.
I dlatego nie dostales admina na Centrali ^^
--- Koniec cytatu ---
Spytaj Doom'a o pewna PMke to moze spadna Ci klapki z oczu. Odpisalem po 3 dniach bo mialem troche innych zajec.
Tooten:
Heh dobrze czytam, Makalu już się poddał? Good game ;)
Soulscream:
--- Cytat: Tooten w Lipca 03, 2012, 20:20:14 ---Heh dobrze czytam, Makalu już się poddał? Good game ;)
--- Koniec cytatu ---
W ogole watek na kugutsu jest zajebisty. Dobrze sie posmialem w pracy :).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej