Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN - dyskusja

<< < (200/353) > >>

Qlko1:
Rozmowa o botach... czuję się zobligowany do zaznaczenia swojej obecności w tej dyskusji.

Już.

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Ulf Nitjsefni:
Kilkanaście postów temu chciałem napisać, że brak tylko wrzutki o skradzionych tytanach.  Nie zawiodłem się. Nie wpadłem tylko na to, że skradzione tytany dowodzą rmt w covenie. Coś w stylu "samolot po zderzeniu z glebą rozpadł się,  a więc to zamach!!"
Idźmy za ciosem i niech tradycji stanie się zadość. Teraz porozmawiamy o tym kto jest czyim petem i kto płaci za sova,  i komu.

Amek Vi:

--- Cytat: Ulf Nitjsefni w Stycznia 29, 2017, 11:01:09 ---Idźmy za ciosem i niech tradycji stanie się zadość. Teraz porozmawiamy o tym kto jest czyim petem i kto płaci za sova,  i komu.

--- Koniec cytatu ---

Isengrim:

--- Cytat: [WILD5] Gagat w Stycznia 28, 2017, 15:43:47 ---doskonała argumentacja, myślę, że swtorzyłbyś z macierewiczem doskonały duet w komisji smoleńskiej

--- Koniec cytatu ---

Skąd wiesz, że Macierewicz nie gra w EVE? Albo chociaż Misiek? I że nie jest to Kyle?

No shit, można mieć do c0venu różne pretensje, można mieć lekki kompleks wyższości bądź niższości - ale ta Wasza obsesja to jest serio jakaś choroba.

Filip Bonn:
Tak w ogóle to Coven ma jakieś tytany po tych 12 czy iluś tam latach isnienia?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej