Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN - dyskusja
[WILD5] Gagat:
doskonała argumentacja, myślę, że swtorzyłbyś z macierewiczem doskonały duet w komisji smoleńskiej
[SAK] Ramzes XII:
Za każdym kolejnym razem isk sellerzy udają zdziwionych a ich klienci robią personalne wycieczki
- dux rozumiem że to wszystko co masz do powiedzenia ? Co u cherrymana jego boty jeszcze kopia w hi seku czy dal sobie juz chłopak spokój ?
--- Cytat: Xeovar w Stycznia 28, 2017, 12:14:49 --- nigdy nie było to sankcjonowane.
--- Koniec cytatu ---
To teraz zaprzeczasz sam sobie albo mówisz o sobie ? Ja wiem ile covenowych korpow miało chciało miec badz nie dostali na nie odgórnej zgody nie w tym rzecz liczą sie tylko intencje jak ktos to robił pod budowanie superow i tym samym używaniu tego do budowania potęgi soja ok, ale grupa chciwkow zrobila sobie rmt a ci f1 klikacze bronili waszych interesow z allegro ...to gdzie są te tryliony iskow ? Może powiesz ze na opłaty poszlo i reinburst
Gaavrin:
Teraz wyzywasz ludzi od klientów a jeszcze pare godzin temu sam chciałeś kupić.
--- Cytat: [SAK] Ramzes XII w Stycznia 28, 2017, 00:00:27 ---Chciałbym wrócić do gry po przerwie i w tym celu będę potrzebować iskow(...)
Zatem czy cena plexow utrzyma sie na poziomie 30pln czy będzie podwyżka a jak będzie to o ile.
Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
Prawidłowość pokazana przez Duxa dalej działa
Filip Bonn:
Wystarczy sprawdzić na najpopularniejszym w Polsce portalu jakie są ceny...
Podejrzewam, że tamten wpis na początku to zwykłe provo, jak widać skuteczne ;D
Dux:
--- Cytat: [SAK] Ramzes XII w Stycznia 28, 2017, 15:52:03 ---Co u cherrymana jego boty jeszcze kopia w hi seku czy dal sobie juz chłopak spokój ?
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem. Czekam az znajdziesz moje boty :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej