Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN - dyskusja

<< < (197/353) > >>

[SAK] Ramzes XII:
Po 7 latach to chyba przypomnienie a nie pomówienie..przecież pierwsze poważne dramy w covenie x lat temu byly o boty dopiero później cały proceder byl maksymalnie utajniany a bot-siatki pospiesznie przenoszone do inverbrasu i tak to się zaczęło zmieniały się jedynie zasady będące stosunkiem dobra covenu, "mojego portfelu" a zwykłą chciwością.
Po 12 latach gry w tym większość w coven jestem wręcz zobligowany do przedstawienia całego procederu i tak będzie.
Zacznę prologiem a skończę xeovarem

Pozdrawiam wszystkich normalnych coveniakow i przedewszytkim młodych - grajcie dla siebie i brońcie swoich interesów a nie czyichś spłacanych kredytów w rl za pomocą allegro

Gaavrin:
W pierwszym poście nie przypominałeś wydarzeń sprzed 7 lat tylko pytałeś o aktualne ceny. To oznacza, że uważasz że proceder dalej trwa.
Wiesz 7 lat temu, to czasy które nieźle pamiętam. Sam byłem przez jakiś czas wtedy w inver brasie i raportowałem floty które ewidetnie były botami, bo latało ich wtedy sporo, nie tylko w eso. Nie mam żadnej wiedzy na temat tego czyje to były alty. Jeżeli znałeś ludzi któży zajmowali się tym procederem z c0venu, czy nie z c0venu, to czemu wtedy tego nie zgłosiłeś? Pewnie nie grasz, to nie wiesz, ale dziś eve wygląda inaczej, floty botów zniknęły dawno temu. Ludzie zostali pobanowani, wiec troche się spóźniłeś.
Dalej jednak nie wyjaśniasz jak taki proceder miałby wpływać na działalność aliansu. Narazie machasz teczką jak Macierewicz swego czasu i twierdzisz, że masz kwity na każdego. To trochę mało żeby traktować Cię poważnie.

[BWTF] Old Piosall:

--- Cytat: [SAK] Ramzes XII w Stycznia 28, 2017, 10:40:57 ---Po 7 latach to chyba przypomnienie a nie pomówienie..przecież pierwsze poważne dramy w covenie x lat temu byly o boty dopiero później cały proceder byl maksymalnie utajniany a bot-siatki pospiesznie przenoszone do inverbrasu i tak to się zaczęło zmieniały się jedynie zasady będące stosunkiem dobra covenu, "mojego portfelu" a zwykłą chciwością.
Po 12 latach gry w tym większość w coven jestem wręcz zobligowany do przedstawienia całego procederu i tak będzie.
Zacznę prologiem a skończę xeovarem

Pozdrawiam wszystkich normalnych coveniakow i przedewszytkim młodych - grajcie dla siebie i brońcie swoich interesów a nie czyichś spłacanych kredytów w rl za pomocą allegro

--- Koniec cytatu ---

1 Big popcorn please ... czekam na lekturę. :)

Xeovar:
Omg, Kayle? Trafiles az tutaj? :D

bardzo mi przykro że perspektywa utraty monumentu Twojej personalnej vendetty wobec C0VENu na skutek tej inwazji (http://evemaps.dotlan.net/outpost/BZ-0GW) spowodowała że odczułeś potrzebę pospamowania centrali, jednakże mimo dram o bocenie i co najmniej kilku osób które robiły RMT na własną rękę przez te 10 lat istnienia sojuszu (wszyscy już z resztą dostali banana, ccp jest ostatnio bardzo dobre w polowaniu na RMT i boty), nigdy nie było to sankcjonowane.

Jeśli masz jakieś konkrety to chętnie poproszę, może ktoś nowy jest chętny na bana, nasze księgi które z resztą nie są tajne malują zupełnie inny obraz :P Większość sojuszy jest biedniejsza niż pojedynczy ich członkowie i C0VEN jest tego bardzo dobrym przykładem. A od czasu kradzieży tytanów jesteśmy bardzo bacznie pilnowani przez GMów i jakakolwiek nielegalna aktywność skończyłaby się szybkimi bananami....

Jak widać nawet w grze w internetowe pixele można dorobić się hejtera i teorii spiskowych :)

Amek Vi:

W dodatku oklepany.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej