Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN - dyskusja

<< < (196/353) > >>

sztosz:
Gdzie masz plexy na poziomie 30zł?  :-\

Filip Bonn:
U plexowych bar0nów z c0ven  ;D ;D ;D

Gaavrin:

--- Cytat: Filip Bonn w Stycznia 28, 2017, 07:37:42 ---U plexowych bar0nów z c0ven  ;D ;D ;D

--- Koniec cytatu ---

Jeżeli macie informacje o nielegalnym handlu plexami czy to przez ludzi w c0venie czy poza to zgłaszajcie to do ccp, albo podajcie tutaj, sam to zgłoszę.
Ciekawi mnie to tym bardziej że mamy jakoby alt corp w sovietach. Poza jednoosobowym corpem w którym jest alt do stawiania cytadel w sovie sovietów nie mamy tam żadnego altcorpa.

[SAK] Ramzes XII:
Ja bym zrobił votum nieufności i pożegnał ten czyjś interes bo choć twarze się w covenie pozmieniały to mordy botów wciąż te same...niestety rmt pod przykrywką polskiego ally pvp idzie nieprzerywalnie praktycznie bo warunki są czyli zadupie i ruscy u których jest przyzwolenie i zielone światło bo przecież jak to powiedział pewien prominent z coven - w coven botow nie ma tylko juz nie dopisal - bo trzymamy je u ruskich i tak naprawdę gramy w inna grę bo przecież kasa nie idzie w ludzi i ali bo po takim czasie byłby chyba reimburst na tytany...lata mijają ale widzę że pewni ludzie się nigdy nie zmienią..powinniscie zrobić korpa tru coven i iść do goonsow albo do nc. tam jest wiecej funu.
Pozdro dla mikera btw

Gaavrin:
Nie, no serio, rzucasz bardzo ciężkie oskarżenia. Jeżeli masz taką wiedzę, to proszę cię szczerze, podaj jakieś dowody, konkretne nicki. Podziel się tym z nami, albo z ccp. Bo narazie to są pomówienia, które na dodatek nie trzymaja się kupy. Najpierw piszesz o jakimś nie istniejącym altkorpie, a teraz jeszcze twierdzisz że to, że ponoć jacyś ludzie z c0venu mają alt corpa w innym sojuszu, ma wpływ na wysokość reinburstów w c0venie. Wyjaśnij mi ten związek przyczynowo-skutkowy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej