Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN - dyskusja

<< < (184/353) > >>

Amek Vi:

--- Cytat: [WILD5] Xeyo w Kwietnia 19, 2016, 12:32:12 ---... moze niech ten pan se zrobi jakas tabelke w excel i wpisze tam tych, ktorych juz zagadal? =)
Pozatym zagadywanie np. minionkow i wklejanie tekstow o wspanialym polskim korpie ktory juz niedlugo wygra eve... jest tylko przez chwile smieszne ^^

--- Koniec cytatu ---

Na bezrybiu i rak ryba :).

[NAUKE] Son of Rainbow:

--- Cytat: Amek Vi w Kwietnia 19, 2016, 12:17:15 ---Chłopak jest ambitny i zagaduje wszystkich jak leci. Coś jak zaproszenia do gier na fb.

--- Koniec cytatu ---

To nie ambicja tylko sranie do własnego gniazda. Dodatkowo jeśli szefostwo na to pozwala to jest to naprawdę zły znak, do tego kompletnie zła droga PRowa.
Mówi to także o tym korzystając z metody kopiuj wklej, iż Wasza szacowna formacja nie traktuje ludzi z szacunkiem a po prostu szuka szarego mięsa armatniego. Bo przecież otrzymując kolejną wiadomość na swojego alta od tej samej osoby o tej samej treści, odpisując kolejny raz "spierd*laj" nie czuję się wyjątkowy ...

Drogi C0venie ja chcę być KSIĘŻNICZKOM ;)

--- Cytat: [BWC] Xapitan Bomba w Kwietnia 19, 2016, 12:21:34 ---cośtam cośtam budowanie dobrej opinii wśród community, esoteria dla polaków

--- Koniec cytatu ---

Nabardziej prezeraża mnie, że w grze mamy ten sam biały kubraczek. Kupiłem 4 lata temu ponad i od tamtej pory noszę gallentyjski mundurek. Panie Bomba na tym balu tylko jeden z nas może mieć taką sukienkę. Jeśli masz krócej to zdejm ten sweter! :D

[BU FU] Karas:

--- Cytat: [BWC] Xapitan Bomba w Kwietnia 19, 2016, 12:21:34 ---cośtam cośtam budowanie dobrej opinii wśród community, esoteria dla polaków

--- Koniec cytatu ---

Ale tylko tych zdrowych polakóF

Amek Vi:

--- Cytat: [BU FU] Karas w Kwietnia 19, 2016, 14:17:19 ---Ale tylko tych zdrowych polakóF

--- Koniec cytatu ---

"Mastery lvl 5 na Hulk'u może byc dodatkowym atutem."

[BWTF] Xapitan Bomba:
na screenshocie z opportunieties widać czy ktoś kopał.
Ja mam ten kwadracik nieruszony, czyli musze zmienić ally. Ide do goonów.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej