Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN - dyskusja
[PANCE] Nightblue:
Cześć,
mam takie pytanie do was. Słyszałem, że pozmieniało się ogólnie na plus dużo, ale zastanawia mnie wasz naczelny Jehowy(Elles Annages). Czy to jakiś rozkaz z góry, żeby zasypywać wszystkich privami(chyba znajomym i mi wszystkie alty już obskoczył) z kopiuj-wklej? Nie ukrywam, że robi się to dość uciążliwe i irytujące.
Amek Vi:
Chłopak jest ambitny i zagaduje wszystkich jak leci. Coś jak zaproszenia do gier na fb.
[BWTF] Xapitan Bomba:
cośtam cośtam budowanie dobrej opinii wśród community, esoteria dla polaków
--- Kod: --- _______ .__ .__ __ .__
____ \ _ \ ___ __ ____ ____ |__| ______ _______ ____ ____ _______ __ __ |__|_/ |_ |__| ____ ____
_/ ___\/ /_\ \\ \/ /_/ __ \ / \ | | / ___/ \_ __ \_/ __ \_/ ___\\_ __ \| | \| |\ __\| | / \ / ___\
\ \___\ \_/ \\ / \ ___/ | | \ | | \___ \ | | \/\ ___/\ \___ | | \/| | /| | | | | || | \/ /_/ >
\___ >\_____ / \_/ \___ >|___| / |__|/____ > |__| \___ >\___ >|__| |____/ |__| |__| |__||___| /\___ /
\/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \//_____/
--- Koniec kodu ---
Xeyo:
... moze niech ten pan se zrobi jakas tabelke w excel i wpisze tam tych, ktorych juz zagadal? =)
Pozatym zagadywanie np. minionkow i wklejanie tekstow o wspanialym polskim korpie ktory juz niedlugo wygra eve... jest tylko przez chwile smieszne ^^
Isengrim:
--- Cytat: [BWC] Xapitan Bomba w Kwietnia 19, 2016, 12:21:34 ---cośtam cośtam budowanie dobrej opinii wśród community, esoteria dla polaków
--- Kod: --- _______ .__ .__ __ .__
____ \ _ \ ___ __ ____ ____ |__| ______ _______ ____ ____ _______ __ __ |__|_/ |_ |__| ____ ____
_/ ___\/ /_\ \\ \/ /_/ __ \ / \ | | / ___/ \_ __ \_/ __ \_/ ___\\_ __ \| | \| |\ __\| | / \ / ___\
\ \___\ \_/ \\ / \ ___/ | | \ | | \___ \ | | \/\ ___/\ \___ | | \/| | /| | | | | || | \/ /_/ >
\___ >\_____ / \_/ \___ >|___| / |__|/____ > |__| \___ >\___ >|__| |____/ |__| |__| |__||___| /\___ /
\/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \//_____/
--- Koniec kodu ---
--- Koniec cytatu ---
Przeczytałem "c0ven is renting", dobrze? :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej