Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN - dyskusja

<< < (179/353) > >>

Xeovar:
Jesteśmy terytorialnym ally trzymającym sov.
Tak, celem jest pvp, bo nie da się trzymać sova holding bez siły militarnej, a bez ciśnienia na wojsko, przeciętny mieszkaniec 0.0 będzie średnio zainteresowany. Taka natura ludzka.
Sov holding coraz bardziej wymaga (i celowo, do tego dazy CCP) zrównoważonych umiejętności, zarówno pve/indy jak i militarnej (pvp). Bardzo dużą szkodą dla C0venu jest odejście minionkow, bo utraciliśmy wpizdu siły militarnej którą będziemy musieli mozolnie odbudowywać. A do tego cześć ludzi którzy chcą latać tylko pvp (a chcąc grać w tym modelu najlepiej mieszkać w therze, taka prawda) pewnie będzie nas opuszczać, bo 0.0 nie jest takie fajne z tej perspektywy.
Ot, c'est la vie :) A my nadal do przodu, bo C0ven będzie kiedyś zamykał tranquility ;)

Qlko1:

--- Cytat: Gaunt w Listopada 22, 2015, 21:44:57 ---Czemu mam wrażenie, że wszyscy pod podprogowo kierują tą dyskusje chujowy c0ven vs super Minionki :D

--- Koniec cytatu ---
Bo to najbardziej wydajna forma rekrutacji.

Anthar:

--- Cytat: qlko1 w Listopada 23, 2015, 09:25:36 ---
--- Cytat: Gaunt w Listopada 22, 2015, 21:44:57 ---Czemu mam wrażenie, że wszyscy pod podprogowo kierują tą dyskusje chujowy c0ven vs super Minionki :D

--- Koniec cytatu ---
Bo to najbardziej wydajna forma rekrutacji.

--- Koniec cytatu ---
Przejrzalem topiki rekrutacyjne c0venu i minionkow.

Topik minionkow :
Poza podpitym MKX nikt inny z c0venu w topiku minionkow nie pisal ze sa "do dupy".
W sumie nikt dokladnie nie wie o co MKX chodzilo  ;D

Topik c0venu :
Co chwile ktos z minionkow pisze jaki to c0ven jest zly a minionki sa fajne.

Jakis kompleks ?

Drobna prosba do dyrekcji minionkow.
Jesli Xeo jest w stanie zapanowac nad c0venowymi trollami to moze pokazcie , ze jestescie to samo w stanie zrobic ze swoimi.

[WILD5] Gagat:
Ja nie miałem takiego zamiaru. Chciałem tylko odpowiedzieć Old Piosalowi, że ludzi w tej grze, czasami za dużo dzieli, żeby dało się ulepic z tego coś zintegrowanego. A co do rekrutacji to raczej będziemy ją zamykać chwilowo, bo mamy trochę ponad normę. Przynajmniej tak mi się wydaje.

[GRZEB] Grzebalec:

--- Cytat: Xeovar w Listopada 22, 2015, 22:25:25 ---Sov holding coraz bardziej wymaga (i celowo, do tego dazy CCP) zrównoważonych umiejętności, zarówno pve/indy jak i militarnej (pvp). Bardzo dużą szkodą dla C0venu jest odejście minionkow

--- Koniec cytatu ---

Nic starconego można połączyć dwie najsilniejsze cechy obu aliansów czyli zdolność do mordowania i do zarabiania. Niech c0ven płaci minionkom za ochronę!

PS.
Może mały restet pomoże podjąć decyzję?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej