Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN - dyskusja
[GRZEB] Grzebalec:
Mam pytanie i to tym razem serio bez trola. Czy C0ven już zupełnie schodzi na psy i nie ma w całym aliansie żadnej, osoby która po krótce wyjaśniłaby temu Panu ogólne zasady fitowania? Bo jak wyjaśnić kolejny taki kwiatek http://hq.c0ven.pl/kb/?a=kill_detail&kll_id=314780 według mnie kolesiowi udzielił się świąteczny klimat i przygotował swojego indyka na dodatkowe oświetlenie i to nie byle jakie. Z tego co pamiętam kidyś Idea prezentowała sobą coś więcej niż bar mleczny (teraz chyba vege). Dumne hasła o budowaniu polskiego zbrojnego ramienia posiadającego własny sov... No cóż chyba za bardzo poniosła was euforia że teraz już moszna wszystko bo nie ma dram, bo śledząc wasz kb to błędy w fitowaniu statków pvp rozumiem, ale żeby zjebać fit indyka i to tak spektakularnie? Rzucanie dreadów na astero, BS-ów na sabre... brak słów.
Na razie Waszą najgroźniejszą bronią pvp są prezentacje w power poincie i odezwy na forum.
Filip Bonn:
A wiesz jak ujowo się lata wyneuconym indykiem?
Ps. Myślę że o takich ludziach pisał Cyprian Kamil Norwid
"Każdego z takich, jak ty, świat nie może
Od razu przyjąć na spokojne łoże,
I nie przyjmował nigdy, jak wiek wiekiem.
Bo glina w glinę wtapia się bez przerwy,
Gdy sprzeczne ciała zbija się aż ćwiekiem
Później… lub pierwéj…"
Gość jest ponad czasowy a te fity zrozumieją dopiero przyszłe pokolenia.
Qlko1:
--- Cytat: [EVOLL] Filip Bonn w Listopada 20, 2015, 08:35:48 ---Ps. Myślę że o takich ludziach pisał Cyprian Kamil Norwid
"Każdego z takich, jak ty, świat nie może
Od razu przyjąć na spokojne łoże,
I nie przyjmował nigdy, jak wiek wiekiem.
Bo glina w glinę wtapia się bez przerwy,
Gdy sprzeczne ciała zbija się aż ćwiekiem
Później… lub pierwéj…"
--- Koniec cytatu ---
Norwid na centrali ??? damn, co się tu dzieje?
Quagliarella:
--- Cytat: [EVOLL] Filip Bonn w Listopada 20, 2015, 08:35:48 ---
--- Koniec cytatu ---
Boję się Ciebie :/
A kwestia fitów, hmm problem raczej (braku) opieki starszych kolegów niżeli gościu jest "wybitny" :/ Każdy miał takie fity na początku (nie każdy miał okazję spaść) :) Tak więc życzę życzliwszej opieki starszych kolegów :)
Pozdrawiam
Qlko1:
--- Cytat: Quagliarella w Listopada 20, 2015, 10:02:00 ---A kwestia fitów, hmm problem raczej (braku) opieki starszych kolegów niżeli gościu jest "wybitny" :/ Każdy miał takie fity na początku (nie każdy miał okazję spaść) :) Tak więc życzę życzliwszej opieki starszych kolegów :)
--- Koniec cytatu ---
1. Nie każdy miał takie fity. Większość nowych, których wdrażałem do gry, od razu pytała o sprawdzone fity czy prosiła o złożenie kilku pierwszych statków. W akademii milicyjnej było nawet kilka szkoleń na temat tego według jakich zasad statki fitować. Te wykłady cieszyły się zadziwiająco dużą popularnością (nawet wśród starszych graczy).
2. Nie sadzę, żeby tak stary corp/ally miał problem z objęciem patronatem młodszego kolegi. To już jest raczej opór na wiedzę.
Odsetek zdupyfitowców wśród nowych wcale nie jest tak straszliwie wysoki. Jasne, że zdarzają się błędy... ale nie tak spektakularne jak u kolegi pomidorowego.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej