Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN - dyskusja

<< < (172/353) > >>

Anthar:

--- Cytat: [WILD5] Gagatek Bimbrownik w Września 18, 2015, 09:51:34 ---Anthar, Ty wiesz, że sam jesteś pod parasolem sovietow, w tej samej koalicji ?
I wyobraź sobie, że u nas też nie ma DRAM i co ciekawsze latają z nami ludzie z c0venu i nie mamy z tym żadnego problemu.

--- Koniec cytatu ---
Gagatek, spoko.
Nikt z c0venu ( w tym ja  :D)  nie neguje Waszego aliansu na centrali - dlaczego wiec Wy to robicie?
Czemu tyle pracy wkladacie w przegladanie naszego KB i probie zrobienia z tego "afery" na centrali?
W c0venie doslownie od ponad miesiaca nie ma dramy - tymczasem osoby z Twojego aliansu staraja sie ja wywolac tutaj.
Spytaj sie siebie gdzie jest w tym momencie problem.
Moze popros dyrkow Bufu aby ogarneli troche Fittiego , aby nie cwiczyl trolla w topiku c0venowym - za przeproszeniem jak jakis gostek "sra" Ci na prog domu to nie zaregujesz?

[BU FU] Karas:
Xeo przepraszam.
W zasadzie masz racje. wbijanie kolejnych szpil jest bezsensu i glupie.
Anthar, w kolko mietolisz to zdanie o braku dram, dla mnie raczej bylby to niepokojacy znak. bo zonacza to, ze nikomu juz na niczym nie zalezy. wszyscy maja wszystko w dupie, gram se w gre.
EOT z mojej strony

Qlko1:

--- Cytat: Anthar w Września 18, 2015, 10:12:11 ---Moze popros dyrkow Bufu aby ogarneli troche Fittiego , aby nie cwiczyl trolla w topiku c0venowym - za przeproszeniem jak jakis gostek "sra" Ci na prog domu to nie zaregujesz?

--- Koniec cytatu ---
Szczerze mówiąc sami sobie "sracie", a Fitti każdemu pokazuje palcem w którym miejscu. Zachowanie nieładne, ale zasadne.

--- Cytat: Xeovar w Września 18, 2015, 09:31:48 ---bardzo fajne napierdalać się z organizacji z której właśnie wyciągnęliście większość doświadczonych pilotów i która pomimo braku liczb i doświadczenia zamiast się poddać, czego pewnie oczekujecie, próbuje to doświadczenie i umiejętności odzyskać - co wymaga wtop, błędów i fuckupów.

--- Koniec cytatu ---
Sama prawda. +1

[WILD5] Gagat:
Mi się bardzo spodobały sformułowania o wyciąganiu ludzi i bezcelowym PvP :) szczególnie te drugie sobie zapamietam :)

Xeovar:

--- Cytat: [WILD5] Gagatek Bimbrownik w Września 18, 2015, 11:17:22 ---Mi się bardzo spodobały sformułowania o wyciąganiu ludzi i bezcelowym PvP :) szczególnie te drugie sobie zapamietam :)

--- Koniec cytatu ---

I żeby nie było nieporozumień, bo ja nie mam do Was pretensji ani żalu, tylko zwracam uwagę, że dla postronnej osoby to może tak wyglądać:
W C0venie powstał korp który zebrał osoby lubiące PvP w jednym miejscu, po czym ten korp pomimo ofert zajęcia wiodącej i decydującej pozycji w sojuszu, stwierdził że zasadniczo nie interesuje go sojusz w którym powstał bo jest chujowy, w końcu wszyscy istotni doświadczeni piloci są już w tym korpie, więc czas po 10 miesiącach wyjść z sojuszu i zająć się siedzeniem w dziurze.

Czy mam do Was pretensje? Nie. Czy uważam to za głupi pomysł? Nie, z punktu widzenia spawnowania bitek to dobry pomysł. Czy mi się to podobało? Nie, celowo czy nie (zakładam że nie celowo, bo moim zdaniem nie było w tym ani złej woli ani celowości, po prostu tak się sytuacja rozwinęła), pozbawiliście nas dużej ilości dobrych pilotów.

Jak chodzi o "bezcelowe PvP" to znowu żeby nie było nieporozumień, bo odnoszę wrażenie że to źle odebrałeś:
C0ven oparty jest o bycie sojuszem PvP (jakkolwiek możecie się z tego teraz nabijać) gdyż jest to NIEZBĘDNE do bycia niezależnym sovholderem. PvP jest narzędziem prowadzącym do celu którym jest end-game, sovholding itp.
Sojusz w którym teraz jesteście nie ma celu poza PvP. Stąd stwierdzenie o bezcelowym PvP, jako o PvP pozbawionym celu poza samą walką i to w konkretnych warunkach small scale pvp, bez niczego na szali, bez ryzyka, bez wygranej poza zielonym KB.
Samo w sobie PvP może być celem, na pewno jest też drogą do wielu celów jest jakiekolwiek PvP bo buduje umiejętności.

A najbardziej mi przykro, że jak zwykle tak to się skończyło - wystarczy więcej Polaków w jednym miejscu i zaraz znajdzie się powód do wzajemnej nienawiści i napierdalania. To tak jakby ktoś nadal miał marzenia o jednym polskim ally...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej