Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN - dyskusja

<< < (162/353) > >>

VonBeerpuszken:
Jak Glass pisze, niektóre fity są robione pod konkretne działanie i śmieszne się wydają tylko z pozoru. To tornado na 200mm AC i armorze było prawdopodobnie szykowane konkretnie na fregaty, nie sprawdziło sie tylko z jednego powodu - i najlepszy szermierz dupa kiedy wroga kupa :P
Przypomina mi gościa z czasów CBC w Providence, brał Apoka, tankował jak świnię, zakładał small działka i udawał że raci. W tamtym czasie modne były małe gangi cepów/fretek. Zanim taki gang sie kapnął o co biega, co najmniej połowa była już w PODach.

Dux:
W sumie 5 zdjął. Co prawda sam też spadł, ale ja bym powiedział, że jednak mu wyszło. Zarówno ilościowo jak i iskowo Blind wyszedł ze starcia na plus :)

GlassCutter:
Panowie, ten loss 8blinda to przecież czystej wody sarkazm z mojej strony.

@Filip mógłbym Ci przyznać rację gdybyś tego killa tu nie wklejał. Najwyraźniej Ty też miałeś kupę śmiechu że chciało Ci się wchodzić na centralę i postować. Zorientowałeś się że trochę pszypau i próbujesz odwracać kota ogonem atakując mnie, do tego personalnie. Nie pierwszy zresztą raz. Czasem jak nie rozumie się fitu, a nie jest to składak ala 2 dniowy char, to warto zrobić research, spojrzeć na releated kills, historię postaci. Pomoże Ci to uniknąć takich głupich postów, a czasem nawet otworzy oczy na nieznane do tej pory sposoby na fitowanie danego statku :-*

Filip Bonn:
Glass odpowiem Ci tak, gram już kilka lat w eve i kilku lat prawie codziennie zaglądam na centralę. Takich graczy jak QsQ choć nie znam osobiście to kojarze z wystarczająco wielu killmaili by podejrzewać że w taki fit nie wsiadl z glupoty lecz z jakiegoś tylko jemu znanego powodu. Goście na spectre fleet mieli z tego fita polewke bo pomyśleli że to jakiś noobek/idiota. Natomiast ty dopowiedziales sobie swoją historyjkę jak zwykle z góry traktując większość osób które grają  krócej od Ciebie. Nie pierwszy raz zresztą. Fit wrzucilem jako ciekawostkę jak został odebrany przez niepolskie community. Tak też to opisałem. Cała reszta to Twoja wybujała fantazja glassie :) i teraz sam odwracasz kota ogonem.

Qlko1:

--- Cytat: [TS] Filip Bonn w Czerwca 02, 2015, 09:35:59 ---Takich graczy jak QsQ choć nie znam osobiście to kojarze z wystarczająco wielu killmaili by podejrzewać że w taki fit nie wsiadl z glupoty lecz z jakiegoś tylko jemu znanego powodu [...] Fit wrzucilem jako ciekawostkę jak został odebrany przez niepolskie community. Tak też to opisałem.

--- Koniec cytatu ---
Sorry Filip, ale czytając tamten post nie odebrałem Twojego stanowiska w ten sposób. Nie ja jedyny, więc może problem nie leży po "naszej" stronie, hmm?

BTW, dla mnie ten fit jest śmieszny. Ale widziałem już kilka śmiesznych i zabójczych fitów. Jedno w drugim nie przeszkadza, a śmiech to zdrowie. Więc o co ta spina?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej