Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN - dyskusja

<< < (16/353) > >>

VonBeerpuszken:
Eeeetam znów próbujecie przekonać fanatyka religijnego do tego że inne religie nie są BE  :P
Swoja drogą spotkałem takie korporacje gdzie kasa gdzieś dziwnie znikała... najpierw po trochu a potem nagle razem z jego CEO  ;)

SokoleOko:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Lipiec 03, 2012, 12:36:52 ---Swoja drogą spotkałem takie korporacje gdzie kasa gdzieś dziwnie znikała... najpierw po trochu a potem nagle razem z jego CEO  ;)

--- Koniec cytatu ---

Tylko, że w większości przypadków jest to efekt "wkurwa" pojedynczej osoby, a nie rozciągniętym na lata mafijnym masterplanem wydojenia polskiego community z ISK, dzięki czemu także w Eve będziemy musieli lizać buty Moskalom, który w realu najpierw wymordowali naszą inteligencję, a potem zabili naszego prezydenta w Smoleńsku, a potem jeszcze odważyli się przespacerować po Warszawie w koszulkach z napisem "Moskwa"... ten, tego.. o czym my tu dyskutowaliśmy? :D

Jan Morgenstern:
Po mojej pierwszej odpowiedzi na glupoty Puncta doszedlem do wniosku,ze dyskusja z tym osobnikiem jest bezpuncktowa ekhm bezsensowna.  Jesli wiekszosc osob, ktore normalnie nie zgodza sie na tym forum,ze biale jest biale a nie np rozowe widzi bezsens czyjej wypowiedzi, a rzeczona osoba nadal nie dostrzega bezmiaru swej glupoty to stosowanie logiki w ramach dyskusji jest skazane na porazke.
    Proponowalbym, aby Cat ustawil w RAVE standy do Blodersa na +10 i zaplacil Blodersowi za wypunctowanie odpowiedzi dla Puncta. 

Nosum Hseebnrido:

--- Cytat: Jan Morgenstern w Lipiec 03, 2012, 15:00:35 ---    Proponowalbym, aby Cat ustawil w RAVE standy do Blodersa na +10 i zaplacil Blodersowi za wypunctowanie odpowiedzi dla Puncta.

--- Koniec cytatu ---
Nie wszystko i wszystkich można kupić.

Tloluvin:

--- Cytat: Nosum Hseebnrido w Lipiec 03, 2012, 16:08:42 ---Nie wszystko i wszystkich można kupić.
--- Koniec cytatu ---
Oczywiscie ze tak. Kwestia ceny (co nie zawsze znaczy kasy)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej