Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN - dyskusja

<< < (150/353) > >>

Anthar:

--- Cytat: FITTIpalti w Kwietnia 30, 2015, 11:45:24 ---BUFU składa się z 4 pilotów w tym 3 z dyrekcji więc chyba jednak coś do nas masz.

700 osób c covenu ? bicz plis

--- Koniec cytatu ---

Xan chyba nie jest dyrkiem, prawda ?
Pamietasz ile osob latalo BUFU? Ile osob PO LATACH siedzenia w BUFU odeszlo ?
Jesli to nie jest wina dyrekcji to czyja?

Ja troluje, potrafie rozkrecic czasem niezla drame , ale ilosc nienawisci jaka ostatnio wyplywa z Waszej strony jest po prostu chora.
Zastanowcie sie gdzie byl problem ,  z wszystkimi ktorzy nagle odeszli z BUFU, czy z dyrekcja ktora zostala, gdyz dostala EMO Rage na wszystko i wszystkich.

EDIT.
Lepiej , zapytajcie sie tych co odeszli i graja teraz w innych corpach  i aliansach - jest ich naprawde sporo.

FITTIpalti:
Fakt racja ciężko ze mną wytrzymać ale  8) nie pomyślałeś że poprostu niektórzy dorośli, założyli rodziny i być może nia mają czasu na grę ? Może grają w inne gry bo eve zajmuje za dużo czasu bo jest zjebana?

A i nie wiem czemu się wam wydaje że  świat kręci się w okół covenu :) to że wyjebaliśmy cię z kanału nie znaczy że źle życzymy covenowi jako takiemu, też uważam że niektórzy są zjebami ale poszczególnych pilotów lubię od was nawet  byłych bufonow ;)

Też edit.
Większość przestała grac albo sprzedała konta, zostało kilku którzy przechodzą ostatniego bossa w innych bardziej pro korpach

Anthar:
Wiesz troche ex BUFU gra ;) Naprawde sporo.

C0ven nie widzi siebie jako pepka swiata - ma swoje problemy i stara sie je rozwiazac.
Nawet nie wiem skad ten pomysl.

GlassCutter:

--- Cytat: [I-DEA] Squilo w Kwietnia 30, 2015, 09:38:07 ---ogólnie irytuje mnie cwaniactwo i buractwo. Czy to w grze czy RL

--- Koniec cytatu ---

Sojusz: C0ven

Masochista czy co? :P

Xeovar:

--- Cytat: GlassCutter w Kwietnia 30, 2015, 12:10:31 ---Sojusz: C0ven

Masochista czy co? :P

--- Koniec cytatu ---

Tak. Jak większość weteranów C0VEN :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona