Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN - dyskusja
Isengrim:
--- Cytat: [WILD5] Sheridan Philips w Kwietnia 24, 2015, 17:23:55 ---Eh. Czyli jednak dało się to napisać nie obrażając wszystkich...
--- Koniec cytatu ---
Eee tam, nie czytasz naszego forum? Jestem beznadziejnym dyplomatą. ;D
Filip Bonn:
Ja mam czasem wrażenie że Sheridan za długo był w UA oficerem i teraz z odbicia musi sie wygadać niepoprawnie politycznie ;)
Amek Vi:
Nie rozpędzajcie się tak z tą kulturką bo jeszcze sobie opinie popsujecie :).
[FUSEN] Nhered Spor:
sledze te forum od lat i przyglądam się działaniom c0wen-u ryjąc paski robiąc PI i produkując dla obcych na obczyźnie.
Ignoruje opinie o c0venie zwłaszcza te polskie.
I tu nagle taka informacja c0ven wraca do domu!
no to piwko wypiłem z radości i myślę no może zacznę robić dla swoich.
A teraz myślę ze chyba jednak nie
Ps. i wyjaśnię jako górnik,producent ,PI, pve czyli "rentier" wole zapłacić za "cukierka" i mieć go na własność jak dostać "cukierka" na spółkę z 100 innych smakoszy.
PPs. i tak wole system -1.0 jak -0,5 oczywiście to jest lepsze od -0.1 ale ja wole zapłacić za najlepsze jak dostać darmo gorsze, nie jetem żebrakiem stać mnie wiec nikt tu mi dobrze nie robi proponując to wszystko
PPPs ale cały pomysł z rozdawaniem za darmo oryginalny na +
Zakalve:
Heh, trole robia czarny pijar :]
Pochwalcie sie chlopcy swoimi osiagnieciami. Jakies linki do allegro.
Składa się dobre trole tak, że z IBRA mieliśmy swojego czasu rewelacyjne stosunki - i przy pierwszej obronie ESO - strata na rzecz TEST RIP. - IBRA Nierzadko stanowiła połowę obronnych flot. Szczególnie ciepło myślę tutaj o MegaTech Enterprises i Grey Toxic Sword.
Także, pozdrawiam mistrzów czarnego pijaru. Jabolexa który miał szczęście zadokować chimera, zanim gang doleciał - a stałem obok w cloacku, Qlko, mistrza prowadzenia flot złożonych z commandów bez scouta (stąd chyba masz kompleks bloba) i innych, którzy się pewnie jeszcze tutaj odezwą. Chętnie pokażę palcem gdzie C0ven dotykał :]
I drodzy chłopcy, wy ewidentnie nie jesteście zaintersowani. Bicie pianyę dla sportu. Nawet nie czytacie odpowiedzi. Nie pozdrawiam, wpadnijcie z roam'em :]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej