Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN - dyskusja
[WILD5] Sheridan Philips:
Powiem szczerze, mam w dupie czy indykom się podoba czy nie. Nie po to chłopaki dymają orając sova i stawiając nasze zabawki żeby potem ktoś miałczał nad uchem że ss do dupy, że baniek nie ma, że źle i brzydka stacja. Jest space za frajer, są jasno ustalone warunki, więc albo się podoba, albo kierunek hajs'ek. Nie mam zamiaru racić z jakimiś lightblue na lokalu, który może mi w każdej chwili zrzucić na ryj blopsy.
Xeovar:
Jedna rzecz z mojej strony - my szukamy W PIERWSZEJ KOLEJNOŚCI PRZEMYSŁOWCÓW - ludzi którzy lubią budować czy to infrastrukturę, czy rzeczy, ewentualnie handlować, może kopać.Oni potrzebują tego co pisze Anthar - czyli pasków, stacji, PI, rafinerii, rynków zbytu.
Osoby które głównie zainteresowane są SSem to "farmerzy" czy też "PVErzy" - im zależy na isk/hour i szybkiej konwersji czasu na płynną gotówkę. Wiemy że na pewno tacy się znajdą, jednakże to nie jest nasza główna grupa docelowa do której kierujemy tę ofertę.
Dodatkowe dwa założenia które mamy, to fakt że SS będzie miał mniejsze znaczenie w fozziesovie, oraz to że w fozziesovie dobry teren (z punktu widzenia strategicznego i obronności) to teren ZAMIESZKAŁY. Nawet jeśli mieszkańcy sami nie będą w stanie odpędzić gości z Entosis Latarką, to dzięki temu że teren jest zamieszkały i używany będziemy mieć większe szanse na udaną reakcję w przypadku zagrożenia.
Jabolex:
--- Cytuj ---Do tej pory był to po prostu sojusz skupiający najemców, tym razem chielibyśmy zbudować relacje raczej partnerskie z osobami zainteresowanymi mieszkaniem i rozwijaniem przemysłu w Esoterii i okolicach.
--- Koniec cytatu ---
--- Cytuj ---C0ven bedzie mial osobny space bez wlotu dla osob z IBRA - aby ludzie spokojnie mogli zarabiac na statki pvp :P
Niestety z powietrza sie nie biora :D
--- Koniec cytatu ---
--- Cytuj ---Powiem szczerze, mam w dupie czy indykom się podoba czy nie. [..] Jest space za frajer, są jasno ustalone warunki, więc albo się podoba, albo kierunek hajs'ek. Nie mam zamiaru racić z jakimiś lightblue na lokalu, który może mi w każdej chwili zrzucić na ryj blopsy.
--- Koniec cytatu ---
"Ktoś" chciał/chce dobrze.
Wyszło jak zawsze.
Dagund:
--- Cytat: [WILD5] Sheridan Philips w Kwietnia 24, 2015, 14:38:42 ---Powiem szczerze, mam w dupie czy indykom się podoba czy nie. Nie po to chłopaki dymają orając sova i stawiając nasze zabawki żeby potem ktoś miałczał nad uchem że ss do dupy, że baniek nie ma, że źle i brzydka stacja. Jest space za frajer, są jasno ustalone warunki, więc albo się podoba, albo kierunek hajs'ek. Nie mam zamiaru racić z jakimiś lightblue na lokalu, który może mi w każdej chwili zrzucić na ryj blopsy.
--- Koniec cytatu ---
i to tyle jeśli chodzi o budowanie "relacji raczej partnerskich z osobami zainteresowanymi mieszkaniem i rozwijaniem przemysłu w Esoterii i okolicach"...
Czar prysł...
serio chłopaki ale, powinniście kontrolować kto od was może postować na centrali bo szkoda PR-owej pracy Anthara i Xeo...
Anthar:
--- Cytat: Dagund w Kwietnia 24, 2015, 15:01:56 ---i to tyle jeśli chodzi o budowanie "relacji raczej partnerskich z osobami zainteresowanymi mieszkaniem i rozwijaniem przemysłu w Esoterii i okolicach"...
Czar prysł...
serio chłopaki ale, powinniście kontrolować kto od was może postować na centrali bo szkoda PR-owej pracy Anthara i Xeo...
--- Koniec cytatu ---
E tam.
Wygrala frakcja , ktora chce ograniczyc rencenie , a w szczegolnosci udostepnic teren dla Polakow za free.
Jak na poczatku pisalem c0ven bedzie mial wydzielony teren tylko dla siebie , reszta bedzie wspolna.
Raczej nikogo nie powinno dziwic , ze chcemy miec kawalek dla siebie.
Musza byc benefity bycia w c0venie , jak i nagroda za latanie na CTA i przez miesiace walk z przewazajacym przeciwnikiem.
Nie bez powodu rozgraniczamy tez C0ven od Ibra , mining/industry i PVP ciezko ze soba pogodzic, rowniez nie bez powodu docelowo 2 konstelacje pod ibra maja byc w Paragon Soul , a c0venu w eso.
Niestety avoxing jest dosc popularna forma sportu i mamy w tym troche doswiaczenia - stad tez mala paranoja u osob mocno uprawiajacych ten sport :D
Zreszta stwierdzenie "relacji raczej partnerskich z osobami zainteresowanymi mieszkaniem i rozwijaniem przemysłu w Esoterii i okolicach" nie oznacza ze c0ven bedzie robil z Ibra wspolne mining opy , na poczatku zaznaczylem ze beda rowniez floty i roamy dostepne dla Ibra i na tej plaszczyznie raczej szukalbym kontaktu z c0venem.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej