Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN - dyskusja

<< < (110/353) > >>

Anthar:
Widze , ze gdyby nie KB c0venu, to nie byloby tematow w polskiej spolecznosci.
Ba wyglada na to, ze c0ven ( a raczej tematy o c0venie ) stanowia 70% zajecia dla polskiej spolecznosci.

Szkoda ze ludzie wola wrzucic (alt(y))(corpy)* do NA , rencic i trzepac iski - zamiast probowac pokazac ze polskie community na cos jeszcze stac.

*niepotrzebne skreslic

Gaunt:

--- Cytat: Anthar w Grudnia 12, 2014, 12:13:21 ---Widze , ze gdyby nie KB c0venu, to nie byloby tematow w polskiej spolecznosci.
Ba wyglada na to, ze c0ven ( a raczej tematy o c0venie ) stanowia 70% zajecia dla polskiej spolecznosci.

Szkoda ze ludzie wola wrzucic (alt(y))(corpy)* do NA , rencic i trzepac iski - zamiast probowac pokazac ze polskie community na cos jeszcze stac.

*niepotrzebne skreslic

--- Koniec cytatu ---

ja kb c0venu otwieram codziennie bo lubie czytać te śmieszne komcie :D

Dagund:
a własnie... jak walki na południu?

Qlko1:

--- Cytat: Anthar w Grudnia 12, 2014, 12:13:21 ---Widze , ze gdyby nie KB c0venu, to nie byloby tematow w polskiej spolecznosci.

*niepotrzebne skreslic

--- Koniec cytatu ---

Próbowałem, nie było zainteresowania  :'(

Anthar:

--- Cytat: qlko1 w Grudnia 12, 2014, 12:44:45 ---Próbowałem, nie było zainteresowania  :'(

--- Koniec cytatu ---

Bo ludzie wola trzepac iski :/
Tak szczerze, ile siedzacych w WH ludzi ma alty w NA , albo u rentierow w CFC.
Eh ........

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej