Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN - dyskusja

<< < (98/353) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: GlassCutter w Lipca 16, 2014, 13:59:35 ---A może by tak pierdolić wielka politykę i bloby (niezależnie czy nadal uważasz że 100 to dziś typowy gang) skupić się na  tym co daje w tej grze fun czyli małe gangi wymagające indywidualnego skilla?

--- Koniec cytatu ---

W wielkiej polityce i blobach nie siedzę od lata 2011, gdy odszedłem z NCDOT. Natomiast z mojego punktu widzenia w tej grze nie ma już żadnego kontentu. Nie chce mi się latać na 3-godzinne roamy, żeby ubić jednego frajera. W ostatnich tygodniach próbowałem latać solo z Geminate, ale to był dramat. Przeciwnika spotkałem może dwa razy - raz dostałem na mordę 3 BS-y, za drugim razem wyjebałem 100MN AB Phantasmem z 15-osobowego gangu cepów i nanoshipów (4900 m/s bez linków, bitch!).

Centurion sprawnie trolluje w poście wyżej, ale ja naprawdę straciłem już nadzieję, że w tej grze coś się zmieni. Robię sobie przerwę, ale szanse mojego powrotu są malutkie - nawet jeśli CCP w końcu "naprawi 0.0", to wątpię żeby za rok, dwa w tej grze byli jeszcze ludzie, którym dzisiejsze status quo nie odpowiada.

Centurion:
Zasadniczo ja nie troluję, doszedłem do tych samych wniosków tylko decyzję podjąłem wcześniej.
Ta gra jest obecnie po prostu okrutnie nudna i bezsensownie czasochłonna.

GlassCutter:
Przenośna brama z dziury C2 for teh win :-*

Okropniak:

--- Cytat: SokoleOko w Lipca 16, 2014, 14:07:06 ---W wielkiej polityce i blobach nie siedzę od lata 2011, gdy odszedłem z NCDOT. Natomiast z mojego punktu widzenia w tej grze nie ma już żadnego kontentu. Nie chce mi się latać na 3-godzinne roamy, żeby ubić jednego frajera. W ostatnich tygodniach próbowałem latać solo z Geminate, ale to był dramat. Przeciwnika spotkałem może dwa razy - raz dostałem na mordę 3 BS-y, za drugim razem wyjebałem 100MN AB Phantasmem z 15-osobowego gangu cepów i nanoshipów (4900 m/s bez linków, bitch!).

Centurion sprawnie trolluje w poście wyżej, ale ja naprawdę straciłem już nadzieję, że w tej grze coś się zmieni. Robię sobie przerwę, ale szanse mojego powrotu są malutkie - nawet jeśli CCP w końcu "naprawi 0.0", to wątpię żeby za rok, dwa w tej grze byli jeszcze ludzie, którym dzisiejsze status quo nie odpowiada.

--- Koniec cytatu ---

Wiesz - tak jak zwykle się nie zgadzam z tym co piszesz tak teraz jak to słyszę to mi trochę szkoda. Polak już tak ma że jak dwóch ich siedzi to są 3 różne opinie i 4 koalicje - tak więc normalne że się nie zgadzamy.
Niestety nie ma nawet gierki którą z czystym sumieniem można by polecić odchodzącym (wiem bo sam miałem przerwę i się szlajałem po różnych LOLach, WOWach, WOTach i innych zapchajdziurach...).

Pomyśl jeszcze o tym co Glass pisze,

--- Cytat: GlassCutter w Lipca 16, 2014, 14:35:53 ---Przenośna brama z dziury C2 for teh win :-*

--- Koniec cytatu ---
My próbowaliśmy różnych rozwiązań, od powrotu w NPC null, po mieszkanie w C5 i po wielu próbach to jedynie to się sprawdziło... choć i to nie wiadomo na jak długo bo wylatywać na caps spawn bez cyno-inh nie ma nawet sensu - a problem eskaluje bo blue-donat bez wojen rzuca po prostu coraz więcej na grid i niemal w każdej bitce co najmniej jeden statek ma cyno na pokładzie... ale - długo by gadać.
Sam wiesz lepiej co dla Ciebie dobre.

Filip Bonn:
Zmęczenie materiału, prędzej czy później każda gra się nudzi i człowiek uczepia się wad.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej