Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN - dyskusja
Anthar:
--- Cytat: Tylio w Lipca 16, 2014, 11:27:43 ---Piloci superów już wczoraj siedzieli w nowych ;)
--- Koniec cytatu ---
Widze ze wszyscy zrozumieli , to co napisalem.
Jak zwykle... coz ten SS oddaje calkowicie to co napisalem: .... ha juz wiem , powinno byc A a nie ALE.
Poprawiam.
Niby cel osiagniety, a NC bedzie mialo rownie duzy problem zreinburstowac te supery co my stracone dredy.
Okropniak:
--- Cytat: Anthar w Lipca 16, 2014, 11:28:08 ---Z KB widze, ze macie zajebista zabawe - niestety dzieci, zona ... troche bardziej zobowiazuje niz evka :D
--- Koniec cytatu ---
nic mi nie mów, nie wylatuję dalej niż na parę j, siedzę afk na TS i loguję się na akcje jak mnie potrzebują jedynie.
ostatnio najmłodsza nauczyła się "tati" mówić to już niczego jej odmówić nie umiem :)
za to z pracy forum to i inne przeglądam co jakiś czas - trafiają się czasem bitki jak ta tutaj i żadne tłumaczenie NC że "mimo przewagi wroga wyszliśmy na równo" mnie nie przekonuje. Wrzucanie superów i uznawanie że bitka była równa to jak wrzucenie marudów i cieszenie się że tylko 2x spadły a iskowo cruzów ubiło się na tą samą sumę...
Yogos:
--- Cytat: SokoleOko w Lipca 16, 2014, 08:57:14 ---Not really. Military experts call this "wpierdol".
--- Koniec cytatu ---
Z tego co rozumiem chłopaki zrobili pułapkę dredami w regionie gdzie NC. ma absolutną dominację w capsach, strącili 4 supercariery i mało im brakło do tytka.
I ty piszesz, że to c0ven dostał wpierdol ?
Czy ja dobrze rozumiem ?
Przecież nawet patrząc na iski 4 supercapsy są warte z fitem grubo więcej niż te 40 dredów chyba, że ceny się tak bardzo pozmieniały, że nie ogarniam.
Po mojemu, jeśli ktoś ma tak wielką przewagę w regionie w capitalach to nie powinien stracić żadnego supera. A NC. zaliczyło właśnie wtopę na ponad 100 mld ISk
Jakim cudem to c0ven dostał wpierdol ?
Gratulacje akcji
SokoleOko:
Yogos - w ISK wyszedł remis, c0ven wtopił całą flotę dreadów (i to bez SRP, jak sami przyznali), a NCDOT straciło raptem 4 supery w czasach, gdy "everyone and their dog has one".
Cóż, "moralne zwycięstwa" to nasza narodowa specjalność. Pogadamy jak następnym razem NCDOT specjalnie poświęci parę superów tylko po to, żeby znów zabić kilkadziesiąt kapsli.
Okropniak:
--- Cytat: SokoleOko w Lipca 16, 2014, 12:05:13 ---Cóż, "moralne zwycięstwa" to nasza narodowa specjalność. Pogadamy jak następnym razem NCDOT specjalnie poświęci parę superów tylko po to, żeby znów zabić kilkadziesiąt kapsli.
--- Koniec cytatu ---
zwycięstwo nawet jeśli jest jak je nazywasz tylko "moralne", jest o niebo lepsze niż uciekanie i czekanie na kolejny hotdrop.
Sam napisałeś (i sporo tam racji miałeś) wątek o umierającym NULL, właśnie w tej bitce dobrze widać tego przyczyny. Jeśli ktoś jest choć trochę "mniejszy", jeśli chce być niezależny, jeśli nie ma superów - nie ma co marzyć o SOV.
A sam SOV opiera się na farmie (znowu twoje słowa z powyżej) i produkcji superów - brak czegoś co można by farmerom tłuc, brak terenów do zasiedlenia (to że większość null świeci pustkami wynika właśnie z zasięgu capsli/superów przecież) - a po zakończeniu wojny i powstaniu wielkiego blue-donata jedyne co was czeka to dropowanie NPC-null przez znudzonych koalicjantów...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej