Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN - dyskusja
Xeovar:
--- Cytat: SokoleOko w Marca 03, 2014, 17:12:22 ---No właśnie już sam zacząłem dłubać co to jest za typ, Xeo :)
Jeszcze znalazłem coś takiego:
https://zkillboard.com/detail/27454023/ (Mikker na killmailu, to by wiele tłumaczyło!)
--- Koniec cytatu ---
Smaczne, o tym nie wiedziałem :D
Jestem pewien że Mikker nie wiedział kogo zabija bo by się nieźle uśmiał :D Ale jak widać po pewnym czasie wszystko wypłynie :D
CATfrcomCheshire:
hyhy pamietam jak Aleluja Holstein/Piotrek1982/Alicja wchodzil na priv losowym osobom trollujacym polish (w tym Akirze lol) i wklejal IP Kella "Niszczyciela Alliansow" Tarhuna namawiajac do zemsty w reallu :) Kell zadenuncjowal im do CCP dzialalnosc bociarska, i chlopaki sie troche wkurzyli, pamietam ze mielismy niezla polewke z Concord Down, ale jak zobaczylem ich w coven to mnie az ciary przeszly, bo jezeli ktos jest AZ TAK GLUPI zeby wytrzymac rok z Kellem w jednym korpie, to co bedzie dalej... No i nie mylilem sie, jak widac po tych wszystkich cytowanych anegodtkach, oraz oczywiscie przede wszystkim po postach powyzej :> Generalnie mocno pechowy i pokrzywdzony przez los gosc.
Alicja, alkohol to nie jest rozwiazanie!!! ;D
Doom:
--- Cytat: Xeovar w Marca 03, 2014, 18:28:14 ---Smaczne, o tym nie wiedziałem :D
Jestem pewien że Mikker nie wiedział kogo zabija bo by się nieźle uśmiał :D Ale jak widać po pewnym czasie wszystko wypłynie :D
--- Koniec cytatu ---
To był matarski faction night, polecieliśmy i trafiła nam sie ta baryła lecąca na autowiośle, po tym (przed?) jak nieskutecznie próbowaliśmy wziąć na buty jakiś polski korp z matarskiej milicji (vide? mothra? ktoś pamieta?) nie było w tym nic osobistego poza wysokim zdziwieniem / rozbawieniem że ktoś czymś takim wiosłuje po low bez scouta i na auto
SokoleOko:
--- Cytat: Doom w Marca 03, 2014, 21:23:13 ---To był matarski faction night, polecieliśmy i trafiła nam sie ta baryła lecąca na autowiośle, po tym (przed?) jak nieskutecznie próbowaliśmy wziąć na buty jakiś polski korp z matarskiej milicji (vide? mothra? ktoś pamieta?) nie było w tym nic osobistego poza wysokim zdziwieniem / rozbawieniem że ktoś czymś takim wiosłuje po low bez scouta i na auto
--- Koniec cytatu ---
Chodziło mi o to, że sam fakt, że Mikker był na tym KMie dawał +10 do butthurta.
Fracht w lowsecu na AP mówisz? No pro as fuck... soooooo Provi style :D
Alice9:
http://www.youtube.com/watch?v=-QMMDbFxx3Y
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej