Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN - dyskusja
Hairpins Blueprint:
--- Cytat: SokoleOko w Marca 03, 2014, 10:22:26 ---To jedno.
A drugie - to widać jaki typ ludzi przyciąga Provi. Banda faili uczy młodych (bo takich tam nie brak) jak być failami. Zmieniają się tam sztandary, zmieniają się ludzie na kierowniczych stołkach, a "kultura korporacyjna" zatruwa umysły niezmiennie od lat. Taki Afganistan Eve ;)
--- Koniec cytatu ---
Wuuut? że prvi przyciaga feili? wow to jest miejsce na emeryturę xd i bez przesady ... "Zmieniają się tam sztandary" no chyba nie bo CVA jest jak by najstarszym ali w eve ... provi to jest luźny role play którego ludzie nie rozumieją i nie lubią bo to inna kultura gry, i to miejsce gdzie miało swoje początki wiele znanych i silnych ali. i niema ciśnienia : )
[mod]Dopisz sobie nicka, corp i ally w profilu.M.[/mod]
SokoleOko:
--- Cytat: Hairpins Blueprint w Marca 03, 2014, 10:36:20 ---Wuuut? że prvi przyciaga feili?
--- Koniec cytatu ---
Na palcach jednej ręki można tam policzyć kompetentnych pilotów. Reszta farmi kille na insta-lock campach lub w Proviblobie.
--- Cytat: Hairpins Blueprint w Marca 03, 2014, 10:36:20 --- "Zmieniają się tam sztandary" no chyba nie bo CVA jest jak by najstarszym ali w eve...
--- Koniec cytatu ---
Nie jest najstarszym, ani nawet najstarszym aktywnym. O zmieniających się sztandarach pisałem w kontekście petów CVA.
--- Cytat: Hairpins Blueprint w Marca 03, 2014, 10:36:20 ---provi to jest luźny role play którego ludzie nie rozumieją i nie lubią bo to inna kultura gry, i to miejsce gdzie miało swoje początki wiele znanych i silnych ali. i niema ciśnienia : )
--- Koniec cytatu ---
Właśnie opisałeś hisec. Robienie z 0.0 hiseca prowadzi do hodowania faili.
Zsur1aM:
--- Cytat: SokoleOko w Marca 03, 2014, 10:58:39 ---Nie jest najstarszym, ani nawet najstarszym aktywnym. O zmieniających się sztandarach pisałem w kontekście petów CVA.
--- Koniec cytatu ---
To może powiedz nam kiedy powstało CVA? hint: nie, nie jest to data założenia ally =), alianse formowały się na długo przed wprowadzeniem tej mechaniki do gry, wiec spieranie się o tego typu rzeczy jest idiotyczne bo większość starych ally została założona w tym samym dniu/tygodniu zaraz po wprowadzeniu Castor'a bodajże.
--- Cytat: SokoleOko w Marca 03, 2014, 10:58:39 ---Właśnie opisałeś hisec. Robienie z 0.0 hiseca prowadzi do hodowania faili.
--- Koniec cytatu ---
No niezłych faili wychodowali, ale żeby tak obrażać kolegów ze swojego ally? :o :P pomijam już część starego PL czy dzisiejszej tej bardziej ogarniętej strony nulli. Nie ma chyba ally który nie miałby kogoś ex CVA/provi, to raczej kwestie personalne niż tego gdzie się startowało stanowią o tym gdzie/na czym się kończy.
PS pamietam jak progod oral raty w moim systemie :P
Alice9:
--- Cytat: Gaunt w Marca 03, 2014, 06:52:40 ---naprawdę aż kipi z Twoich postów, że z c0ven Ciebie wyjebali/odszedłeś i odczuwasz butthurt lvl over 9000
--- Koniec cytatu ---
hahahah na covenie świat się nie kończy - ale fakt ten sojusz to jest kpina wyjątkowa w skali universum eve,
już na tyle długo w to gram że mogę z czystym sumieniem to powiedzieć.
do ciebie sokole - rzuć cariera cwaniaku do provi i zobacz co się stanie.
zawołaj swoich pro z końca odbytu kolegów a potem zgiń od dział tych faili którzy szkolą kolejnych faili i koniec tematu.
ty tego nie rozumiesz bo jesteś zwykłym burakiem który ma swoją prawdę i mówisz innym jak mają grać,
ale provi to jest jedno z niewielu miejsc gdzie ludzie dobrze się bawią - po swojemu - a nie po twojemu
Coritsikaela Enth:
@Alice
Chłopakom chyba chodziło o poziom skilla pojedynczego pilota. A nie "wrzuć carriera" to Cie w 50 oblecimy i giniesz, i buahahahy na forum przez rok. Widzisz różnicę między zostaniem mistrzem świata w boksie a walką w stylu 100 dresów na stadionie rzuca się na 1 Kliczkę? Swoją droga zaimponowałeś mi :) umiejętność zabicia carriera który ktoś wrzuci w Twój home system to nie lada umiejętność, godna wręcz pochwalenia się nią na forum - co własnie uczyniłeś. Bo rozumiem, że nie deklarujesz zjechania regularnego gangu Tri, ale Sokole ma wpaść carrierem, krzyczeć na ally "jestem carrierem w provi, Alicja mnie stacklowała halp halp halp" i następnie "paczeć co sie dzieiejejeee"
Mam też pytanie - jak długo grałeś w c0venie, że teraz nazywasz go kpiną?
@Do reszty forum
Sorry za banał ale Alice wyraźnie nie zrozumiał przekazu
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej