Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN - dyskusja
Rash'kan:
Hehe taaak, też pamiętam, jak z wielkim oburzeniem krzyczałeś, jaka to zdrada i targowica bo podczas oblegania posa Twojego 3 osobowoeg korpa kadet wylogował się POTĘŻNYM HERONEM, gdzieś w przestrzeni :D
Oczywiście, nie omieszkałeś zmieszać go z błotem, ale w sumie to rozumiem bo frustracja wywołana tym, że ten wielki legendarny piracki korp, jedynego true pvp liczy sobie obecnie 3 osoby i w sumie rozsypie się jak tylko jakiś dred spojrzy na tego posa ;]
Tak więc, rób to dalej, kręć dramę na forum i ingame, a potem wypowiadaj się na temat zachowania innych :D
Gj
Dux:
A to rozstrzelanie szpili rozwiązuje automatycznie korpa? Rozumiem, że to jedna z nowości w Odyssey, prawda? Ale że Krogulec jeszcze o tym nie napisał ... A no tak, on dopiero zauważył, że istnieje coś takiego jak serwer testowy, więc na nowy jego wątek musimy jeszcze z tak tydzień poczekać ;D
GlassCutter:
To od ilu osób korp jest korpem? I ile musi sobie liczyć aktywnych członków żeby się nie rozsypać gdy na gridzie pojawi się dred? Czy tyczy się to również carriera? Czy pos musi być medium czy wystarczy smallowy? ???
Rash'kan:
--- Cytat: GlassCutter w Maja 27, 2013, 09:19:00 ---To od ilu osób korp jest korpem? I ile musi sobie liczyć aktywnych członków żeby się nie rozsypać gdy na gridzie pojawi się dred? Czy tyczy się to również carriera? Czy pos musi być medium czy wystarczy smallowy? ???
--- Koniec cytatu ---
Nie mam pojęcia, musisz zapytać Cola, ale sądząc po jego reakcji na herona, 3 osoby to już za mało :(
GlassCutter:
Myślałem że ekspert mi doradzi :(
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej