Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN - dyskusja
Pimpeck:
Mówią, że przysłowia są mądrością narodów więc parafrazując lekko napiszę, że wolę zgubić z PBN
niż znajdować z retadrami pokroju Pomidora.
Regards
Pimp
SokoleOko:
--- Cytat: littleozzik w Maja 22, 2013, 15:37:07 ---Człowieku, strach z tobą grać, jeszcze trochę się nakręcisz i chatę mu podpalisz :)
--- Koniec cytatu ---
A czy ja gdzieś coś napisałem na temat real life? Niech mu słonko świeci :P
Pol Kent:
--- Cytat: SokoleOko w Maja 22, 2013, 15:26:10 ---Pomidor bezpośrednio po zaaplikowaniu poda został przeze mnie poinformowany, że albo zapłaci mi za shipa (ponieważ był aliansowy reimbursement, oddam wtedy kasę COHO), albo jest dla mnie perma-red. Płakał, że kasy nie ma, więc za każdym razem gdy ja albo jeden z moich altów zobaczy go na gridzie - będzie spadał. Także w hisecu.
--- Koniec cytatu ---
Załosne. Po prostu żałosne. :-[ :-[
--- Cytat: SokoleOko w Maja 22, 2013, 15:26:10 ---W realu to on może być doktorem prawa na UJ, ale w grze JEST imbecylem. Eve bez niego byłoby lepszą grą.
--- Koniec cytatu ---
Sokole mam nadzieję, że u Ciebie nie jest odwrotnie. I po odejściu od komputera nie jesteś tu cytat "imecylem" bo z Twoich wypowiedzi jasno widać, ze uważasz że doktorat z pixel-games już masz. Chłopie otwórz okno i pooddychaj głęboko. A może zrób sobie break od EVE bo jak się trafi następny podobny numer to pojedziesz szukać gościa z kosą albo bejsbolem i rozwalisz mu łeb (i podpalisz chatę jak to ktoś już napisał) ???
--- Cytat: SokoleOko w Maja 22, 2013, 15:26:10 ---Co do tekstów "straciłem szacunek do Sokoła" - moi drodzy, mam to w poważaniu. Nie gram w Eve dla Waszego poklasku, tylko po to, żeby wygrywać dobre bitki. Jeśli lecicie w mojej flocie, mam konkretne oczekiwania co do Waszego zachowania. Kto leciał ten wie, że poza ogólnymi zasadami nie ma u mnie wielkiej spinki - pod warunkiem, że każdy robi to co do niego należy. Ja staję wtedy na uszach, żeby bitka była i żeby wygrać ją bez strat - bo szanuję Wasz czas (także ten przeznaczony na farmienie, żeby wystawić odpowiednie shipy) i zaangażowanie. Ale jak ktoś odwala kretyńskie numery, to niech nie myśli, że nie będzie konsekwencji - bo niszczy nie tylko mój fun, ale i Wasz.
--- Koniec cytatu ---
Chyba jednak niszczy TWÓJ fun, bo jakoś nikt inny go nie odstrzelił i póki co nie zadeklarował perma-red. Czyżby inni grający w pixel-ships przerastali Cię inteligencją i dystansem do było nie było GRY !!! :(
--- Cytat: SokoleOko w Maja 22, 2013, 15:26:10 ---"To tylko shipy" - pomijając to, że akurat raz się trafił reimbursement - zarób na tego shipa cwaniaku? Czy ja nie mam co w życiu robić poza farmieniem, żeby jakiś przez jakiegoś kretyna w jeden wieczór z dymem puścić prawie dużą bańkę? No bez jaj.
--- Koniec cytatu ---
No tu nie da się nie zacytować pierwszej zasady EVE - nie lataj shipami na których stratę Cię nie stać !!!! Zapomniało się ? Nie płacz tylko wracaj do farmy na następnego a nie podoba się to "wypierd**laj" jak powiedział klasyk. Nikt Ci nei każe latać shipami z dużą bańkę. Jatasz = stać Cię. Nie płacz że spadł. Miej choć małe cohones.
Jest FW, sa cruzy T1 - jak sam pisałeś znacznie lepsze po zmianach.
Sokole, nie wiem kim jesteś w realu ale jeśli masz więcej tzw. normalnym, dorosłym facetem to powinieneś przemyśleć sprawę jakiejś jogi czy czegoś innego pomagającego panować nad emocjami.
Rash'kan:
Stary, ale Ty własnie najebałeś 1000 słów referatu o tym jak straszne jest zabijanie blue shipa w pixel game i jak to świadczy o ludzkiej psychice xDxD
Hipokryzja lvl 5 :D
Theronth:
--- Cytat: Isengrim w Maja 22, 2013, 13:27:47 --- Proponuje EOT z Waszej strony, ludzie zupelnie nie zwiazani ani z PBN, ani z c0venem wytykaja gdzie Pomordor zrobil z siebie idiote, rage Sokola nie dotyczyl utraty jego statku, tylko czesci floty, ktora miala byc naszym trademarkienlm.
--- Koniec cytatu ---
To tylko nieudolna kopia naszego setupu! 8)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej