Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN - dyskusja

<< < (5/353) > >>

Doom:

--- Cytuj ---Doom, stawiasz nam piwo,
--- Koniec cytatu ---
Zmuś mnie >:D

Tooten:
Poasting hirr, bo potrafię  ;D

Ashri:
chciałeś pomysłu Xeovar to proszę.

zorganizujcie jakiś event, ale nie na zadupiu w stein gdzie jest być może mieszkańcom wygodnie ale wszystkim innym nie ale w low-seku.
macie ku temu wszelkie możliwości, suport capsli, tytana itd.
ja to się dziwie że przy tylu starych graczach nie ma eventu w stylu. Przylatujcie na 2 dni carierami, damy waszym carierom papu po sam korek, poszczelajcie trychę,  pobawmy się, zaorajmy kogoś, a potem sobie idźcie w cholere  :D
każdy chce aby w jego korpie/ally było jak najwięcej ludzi, każdy "rekrutuje" a to nie tędy droga - tylko zgrzyty przez to są - Hiden cośtam powiedział że to promo aliansu na ostatnim evencie i co... odezwały się nożyce a przecież nie o to chodzi żeby kogoś wkurzać, albo aby się kto denerwował,
latami coven siedzi w stein - powiedz mi poco... jaki interes bądź fun ma z tego przeciętny szary pilot...
efekt jest taki że polacy nawet jak się już zbiorą nie są wstanie dowalić jakiejś chołocie w machach z lowseka.

ps. jeśli myślisz ciągle tylko o własnym interesie, bądź interesie własnego corpa ally, to marnujesz czas wszystkich innych szarych którzy nie są dyrektorami.
ja tylko czekam chwili aż wszyscy wkońcu nażrą się tych isków tyle i zaczną w tą grę grać a nie myśleć o allegro.

.p

Isengrim:
Dziekujemy, event na zadupiu ma sie dobrze.

Nastepna operacje przerzucania naszej Gigantycznej Floty Supercapitali (TM) przez 30 losowych systemow do lowseca skonsultujemy z Pandemic Legionem oraz Northern Coalition. i damy Wam znac zawczasu.

Nitefish:

--- Cytat: [p]unct w Czerwiec 26, 2012, 14:03:29 ---...
efekt jest taki że polacy nawet jak się już zbiorą nie są wstanie dowalić jakiejś chołocie w machach z lowseka.
...

--- Koniec cytatu ---

Pozwolę sobie zauważyć, że to nie była chołota w machach z lowseca tylko konkretna ekipa z carrierami na standbayu. Akurat wtedy nie mieliśmy szans nic z nimi zrobić, z smeranie się na bramach mogło skończyć się tylko w jeden sposób - źle dla nas.

Snuffboxy się przygotowały dokładnie pod naszą flotę z mocnym dupochronem na wszelki wypadek. Gdyby chcieli się postrzelać to wystawili by gang z którym można nawiązać walkę. Niestety ich plan nie zakładał czegoś takiego. Taki lajf.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej