Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN - dyskusja

<< < (287/353) > >>

steven0ise:
Tu wszędzie wychodzi zazdrość, że ktoś ma coś więcej, lepiej, łatwiej. W RL sąsiad ma nowe BMW to znaczy że coś chyba jest kombinatorem, a najbadziej prawdopodobne że okrada skarb państwa na VAT eksportując stal albo paliwa.Najlepiej go też profilaktycznie podpierdolić do urzędu skarobwego bo po co ma mieć lepiej niż ja. Każdy jest Panem swojego losu (może nie w 100% ale 70-80%). Nie podoba się wam, to przecież wam nikt  loginów i haseł do kont nie zabierze jak powiecie że nie chcecie być w danym miejscu, ally czy korpie. Jak ktos ma fun z kopania Veldsparu to spoko, niech sobie kopie, inny będzie sie bawił w handel bo PVP go nie kręci. I co z tego? Goonsi,Horda,CO2,PL, ruscy - jak wszędzie w RL jest pewnie sporo oszołomów i chamów ale też sporo ludzi którzy są OK. Jak c0ven ma wyglądać tak jak mieszkanie z rodzicami po ślubie to lepiej się rozejść, a reszta niech się nie wpie**** z butami tam gdzie nie powinna. Nie bronie c0venu tylko wkurza mnie takie ciągłe flaimowanie wszystkiego i każdego.

wątek ma 41 stron i większości nie wnosi nic...

Filip Bonn:

--- Cytat: [FNA] Alicja Delicja w Marca 08, 2017, 13:45:21 ---Ale tak w eve wszyscy ludzie to banda skurwysynów bez wyjątku - taka gra.

--- Koniec cytatu ---

Nope.
Widocznie:
a) obracasz się w takim towarzystwie, dlatego uważasz to za normę
b) masz pecha i trafiasz tylko na takich ludzi
c) masz taki charakter, że prowokujesz ludzi do takiego zachowania wobec Ciebie
d) a i c

Qlko1:

--- Cytat: Filip Bonn w Marca 08, 2017, 15:56:32 ---Nope.
Widocznie:
a) obracasz się w takim towarzystwie, dlatego uważasz to za normę
b) masz pecha i trafiasz tylko na takich ludzi
c) masz taki charakter, że prowokujesz ludzi do takiego zachowania wobec Ciebie
d) a i c

--- Koniec cytatu ---
Mogę prosić 50/50? :P

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

[FNA] Alicja Delicja:
wyleć indykiem w jita, sprowokujesz ludzi do takiego zachowania  ;D - dosłownie 95% zachowań ludzi w tej grze jest patologiczne i każdy w tym bierze udział.
głupi jesteście i tyle - na to nic sie nie da poradzić więc nie zamierzam kontynuować tego tematu - za dużo mety, za mało gammingu.

Zgudi:

--- Cytat: [FNA] Alicja Delicja w Marca 08, 2017, 16:07:11 ---wyleć indykiem w jita, sprowokujesz ludzi do takiego zachowania  ;D - dosłownie 95% zachowań ludzi w tej grze jest patologiczne i każdy w tym bierze udział.
głupi jesteście i tyle - na to nic sie nie da poradzić więc nie zamierzam kontynuować tego tematu - za dużo mety, za mało gammingu.

--- Koniec cytatu ---
Próbujesz tłumaczyć, że skoro 95% graczy wykorzysta okazję żeby rozwalić komuś stateczek to pewnie jest też zdolna robić w *uja kolegów z korpa, kręcić lody na allegro i w ogóle psuć wszystkim grę. Serio?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej