Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN - dyskusja

<< < (284/353) > >>

Isengrim:

--- Cytat: [BWTF] Old Piosall w Marca 08, 2017, 11:49:15 ---Coven byl gotow uzywac supery ale nie bylo jedno znacznego zaintersowania tym w comand line.

Nie dziwie sie ze ktos nie lecial w ciemno shipem za 20-30b bez jednoznaczych rozkazow. :)

Zreszta coven oczywiscie ten najgorszy :)

Isen krytykujesz to ze ludzie poszli w ta czy w tamta a sam czemu odszedles z c0ven, jak rozumiem twoja sciezka jedyna sluszna ? :)

--- Koniec cytatu ---

Krytykuję tych, co poszli w stronę niedawnego wroga (jeśli to prawda). Tych, co poszli do Goonów - jeśli przeczytasz moje wypowiedzi - nie krytykuję. :P

Aha, nowemu CEO IDEI dziękuję za merytoryczny wkład do dyskusji. Piosall - pytasz czemu odszedłem, to masz odpowiedź.

[I-DEA] yrek-76:

--- Cytat: Isengrim w Marca 08, 2017, 12:19:17 ---Krytykuję tych, co poszli w stronę niedawnego wroga (jeśli to prawda). Tych, co poszli do Goonów - jeśli przeczytasz moje wypowiedzi - nie krytykuję. :P

Aha, nowemu CEO IDEI dziękuję za merytoryczny wkład do dyskusji. Piosall - pytasz czemu odszedłem, to masz odpowiedź.

--- Koniec cytatu ---

Widzisz Isen, wiele rzeczy można krytykować, jak na przykład wrzucenie altów do SW, racenie na nich oraz wystawianie sobie z ich pomocą celi w SW.
Można krytykować, wyciągnie graczy z c0venu do Minionów, tylko po to żeby w końcu przestali grać.
Można również krytykować Goonów za to, że po raz kolejny olali SW a teraz wyciągają poszczególne korpy z C0VENU, żeby nie musieć się męczyć z dowództwem ally.

Sęk w tym, że każdy gra w grę, każdy ma soją wizję na fun jaki z niej bierze, i jak go sobie organizuje. To są tylko piksele, RL jest troszkę gdzie indziej.
Więc krytykowanie kogoś za decyzje jakie podejmuje nie jest najlepszym pomysłem, nawet tych które nie są akurat zgodne z Twoim poglądem na pixele. Każdy ma prawo do swego zdania ...

[BWTF] Xapitan Bomba:
Ja tylko przypomne, że dobrym miejscem na takie dyskusje jest też zlot, bo można dropic przeciwna opcje z piwem w highslotach

[FNA] Alicja Delicja:

--- Cytat: [LOST IDEA] yrek-76 w Marca 08, 2017, 12:32:19 ---Sęk w tym, że każdy gra w grę, każdy ma soją wizję na fun jaki z niej bierze, i jak go sobie organizuje. To są tylko piksele, RL jest troszkę gdzie indziej.
Więc krytykowanie kogoś za decyzje jakie podejmuje nie jest najlepszym pomysłem, nawet tych które nie są akurat zgodne z Twoim poglądem na pixele. Każdy ma prawo do swego zdania ...

--- Koniec cytatu ---

wasz sposób na fun jest tak - nachapać się do nieprzytomności - trzymać wszystko za mordę i nie popuszczać a broń cie panie boże lejce oddać! - potem jak już utyjecie do nieprzytomności wjebać jfa w hiseku, albo dreda na 3 altach i zrefundować to sobie. Zarząd covenu to parodia jest... z tymi ludźmi się nie da grać sorry wy tylko ludziom psuliście fun całe lata. Kto tam nie poszedł a nie był z tego środowiska miał tylko zgagę
Coven powinien być jedną korporacją a nie ally, gdzie się ludzie znają i opieprzają wspólnie kiełbasę - to bardzo słuszny i uczciwy kierunek.

Isengrim:

--- Cytat: [LOST IDEA] yrek-76 w Marca 08, 2017, 12:32:19 ---Widzisz Isen, wiele rzeczy można krytykować, jak na przykład wrzucenie altów do SW, racenie na nich oraz wystawianie sobie z ich pomocą celi w SW.
Można krytykować, wyciągnie graczy z c0venu do Minionów, tylko po to żeby w końcu przestali grać.
Można również krytykować Goonów za to, że po raz kolejny olali SW a teraz wyciągają poszczególne korpy z C0VENU, żeby nie musieć się męczyć z dowództwem ally.

Sęk w tym, że każdy gra w grę, każdy ma soją wizję na fun jaki z niej bierze, i jak go sobie organizuje. To są tylko piksele, RL jest troszkę gdzie indziej.

--- Koniec cytatu ---

Ależ oczywiście, ja wyraziłem swoje, Ty wyraziłeś swoje, nie zgadzamy się to trudno - dlatego jesteśmy w innych organizacjach w grze. :)

Odniosę się tylko do nieprawdziwego zarzutu wystawiania celów altami w SW, bo nigdy tego nie robiliśmy - nie było takiej potrzeby. :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej