Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN - dyskusja
[FNA] Alicja Delicja:
co to za tajemnicze "ktosie" towarzyszu ?
Zgudi:
Popieram post Doom-a. Dodam, że dobrze byłoby wyznaczyć im nieprzekraczalny termin (dzień, godzina, minuta) na dostarczenie logów, którego przekroczenie zaskutkuje zba.... tym co admin zdecyduje. Koniec tematu :)
Qlko1:
--- Cytat: Tloluvin w Lutego 28, 2017, 18:44:40 ---Dzięki za info.
A co z rzeczami, które zostaną na cytadeli?
--- Koniec cytatu ---
Lecą do najbliższego (licząc po AU) lowseca i możesz je wykupić za 15% wartości.
BTW jaka jest metodologia wyceny, ktoś wie?
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Tloluvin:
--- Cytat: Qlko1 w Lutego 28, 2017, 18:52:39 ---Lecą do najbliższego (licząc po AU) lowseca i możesz je wykupić za 15% wartości.
BTW jaka jest metodologia wyceny, ktoś wie?
--- Koniec cytatu ---
Aż się zacząłem zastanawiać który low sec jest najbliższy WH ;) No i czy w takim układzie warto kombinować z wywózką itemów
Co do wyceny to zakładam, że bazą jest mechanizm pokazujący wartość posiadanych itemów
--- Cytat: [SAK] Ramzes XII w Lutego 28, 2017, 19:06:58 ---sam zacznę sprzedawać plecy na allegro po 5zl bo tyle ich zestackowalen że nie wiem co z nimi robic 12 kont nam wbite na lata a tytkiem czasem cyno stawiam z lenistwa...
--- Koniec cytatu ---
Skoro nie masz co robić z plexami to rozdaj je np. młodym graczom, a jak nie wiesz komu to mogę podesłać kilka nicków osób, które przestały grać i którym przydałby się taki plex na zachętę do powrotu do gry. Dodatkowo wtedy chociaż jedno twoje stwierdzenie miałoby pokrycie w rzeczywistości.
Qlko1:
--- Cytat: Tloluvin w Lutego 28, 2017, 19:17:17 ---Aż się zacząłem zastanawiać który low sec jest najbliższy WH ;) No i czy w takim układzie warto kombinować z wywózką itemów
Co do wyceny to zakładam, że bazą jest mechanizm pokazujący wartość posiadanych itemów
--- Koniec cytatu ---
The assets will be moved as follows:
From Null Security space: to the nearest Low Security station, by AU.
From Low Security space: to the nearest Low Security station, by AU.
From High Security space: to the nearest High Security station, by AU.
From Wormhole space: the assets will be dropped into a container where the Citadel was located and can then be retrieved by anyone in the area.
Źródło: https://support.eveonline.com/hc/en-us/articles/208289365-Asset-Safety
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej