Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN - dyskusja

<< < (264/353) > >>

[SAK] Ramzes XII:
Kasa z allegro spływa a isk sellerzy urażeni że się o nich mówi ojoj. Macie tyle prywatnych tytkow z lewych iskow ale one tylko swieca w garażu dla szpanu  bo rzadni z was pvperzy tylko banda ksiegowych z takimi ludźmi daleko jako Ali nie zajedziecie  ;D
Bierzecie przykład z pawulonka co to pvp.Ten sojusz zawsze szedł w stronę wyselekcjonowanych cfaniakow.Tacy ludzie powinni siedzieć w więzieniu bo maja zly wpływ na normalnych ludzi.

Amek Vi:

--- Cytat: [BWTF] Xapitan Bomba w Lutego 28, 2017, 15:56:08 ---ja byłem, jakiś znajomy xeovara który był ceo innego ally w SW (PRZYPADEK? CZYSTE KOLESIOSTWO) zawołał i muslieliśmy lecieć robic kille przez 2h

--- Koniec cytatu ---

Typowe u petow. Pan pryncypal wola to pet biegnie, a w wolnym czasie daje sie strzyc  8). Gdzie sa te logi ja sie pytam. Juz mi sie klawisz F5 wytarl na klawiaturze. Od 2 tyg nie robie nic tylko odswiezam ten topic. :'(

Gaavrin:

--- Cytat: Tloluvin w Lutego 28, 2017, 14:39:05 ---Trochę zmieniając temat pytanko do C0venu.
Opuszczając teren zwijaliście na pewno cytadele. W związku z tym pytanko jak to się odbywa i czy taką cytadelę może każdy sobie zwinąć po upływie timera czy tylko ktoś z corpa będącego właścicielem

--- Koniec cytatu ---

Chyba nikt Ci nie odpowiedział (chyba, bo postów Alicji i Ramzesa nie czytam, gorsze brednie to tylko w wiadomościach można usłyszeć)
Tak, po upływie timera każdy może zwinąć cytadelę, tylko że nigdzie w grze ten timer się nie pojawia. Poza informacją, którą dostajesz w momencie rozpoczęcia unanhora nikt nigdzie nie znajdzie, ile jeszcze czasu zostało do końca. Także wystarczy tego przypilnować i podlecieć w odpowiednim momencie.

Amek Vi:

--- Cytat: Gaavrin w Lutego 28, 2017, 16:35:38 ---Chyba nikt Ci nie odpowiedział (chyba, bo postów Alicji i Ramzesa nie czytam, gorsze brednie to tylko w wiadomościach można usłyszeć)

--- Koniec cytatu ---

Kayle wczesniej pisal tez w BZ, a ze chlop inteligentny to szybko zorientowal sie, ze musi zmienic miejsce swoich zyciowych przemyslen.

[FNA] Alicja Delicja:
bredzisz chłopie to nie kayl  :) - macie tylu wrogów i tyle niedokończonych spraw że potykacie się o własne sznurówki i boicie własnego cienia - bardzo to zabawne.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej