Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN - dyskusja
Ulf Nitjsefni:
Posty ostatnie to już pukanie w dno od dołu. Od mniej lub bardziej śmiesznych postów o rmt doszliśmy do przytyków na temat wieku? Na czym skończymy? Na "twoja matka to..."? Można lubić bądź nie lubić C0venu i jego kierownictwa, ale jak dotąd nie usłyszałem nic poza wyssanymi z palca bzdurami i stekiem wyzwisk. Nie macie nic Ramzes i Alicja poza swoją fantazją i nienawiścią. Żadnej wiedzy, żadnych dowodów i żadnej kultury osobistej. Żegnam.
Jeśli i mnie spróbujesz nazwać gówniarzem Ramzes to możesz się nieźle zdziwić.
jozume:
--- Cytat: Ulf Nitjsefni w Lutego 28, 2017, 13:32:49 ---Posty ostatnie to już pukanie w dno od dołu. Od mniej lub bardziej śmiesznych postów o rmt doszliśmy do przytyków na temat wieku? Na czym skończymy? Na "twoja matka to..."? Można lubić bądź nie lubić C0venu i jego kierownictwa, ale jak dotąd nie usłyszałem nic poza wyssanymi z palca bzdurami i stekiem wyzwisk. Nie macie nic Ramzes i Alicja poza swoją fantazją i nienawiścią. Żadnej wiedzy, żadnych dowodów i żadnej kultury osobistej. (...)
--- Koniec cytatu ---
Zgadzam się z przedmówcą. Wymienione wyżej osoby niczego nie wnoszą do tematu aliancu, a jedynie odpychają nowych graczy od przygody z Eve. W końcu, kto by chciał grać z tak toksycznym community, jakiego wizerunek tworzą tu ww. osoby.
Tloluvin:
Trochę zmieniając temat pytanko do C0venu.
Opuszczając teren zwijaliście na pewno cytadele. W związku z tym pytanko jak to się odbywa i czy taką cytadelę może każdy sobie zwinąć po upływie timera czy tylko ktoś z corpa będącego właścicielem
[FNA] Alicja Delicja:
taki jest mój cel - odepchnąć nowych graczy aby xeowar i reszta nie mogli ich zescamować z tego co najcenniejsze - z ich własnego czasu w grze.
Robili to już wcześniej, zrobią to znowu - dla swoich własnych prywatnych celów i aby potem mogli sobie pogadać o tym przy grilu i po wyśmiewać innych jacy to są debile i jak się im dali.
Zgudi:
--- Cytat: [FNA] Alicja Delicja w Lutego 28, 2017, 14:50:24 ---taki jest mój cel - odepchnąć nowych graczy aby xeowar i reszta nie mogli ich zescamować z tego co najcenniejsze - z ich własnego czasu w grze.
Robili to już wcześniej, zrobią to znowu - dla swoich własnych prywatnych celów i aby potem mogli sobie pogadać o tym przy grilu i po wyśmiewać innych jacy to są debile i jak się im dali.
--- Koniec cytatu ---
Ta gadka przypomina gadki ludzi którzy doświadczyli spotkania z ufo w swojej sypialni, ogródku i na polu kukurydzy. Do końca śmierci będą powtarzać że to prawda, ale dopytywani o szczegóły za wiele wytłumaczyć a tym bardziej udowodnić nie mogą :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej