Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN - dyskusja
Ulf Nitjsefni:
--- Cytat: Filip Bonn w Lutego 22, 2017, 12:04:41 ---Ja bym zrobił czystki jak Macierewicz w armii!!!!!1111
O!
--- Koniec cytatu ---
A można się u Pana zapisać na stanowisko Misiewicza? Ja się nadaje! Też gruby jestem! Poza tym w odróżnieniu od niego byłem w Armii ponad 5 lat!
Isengrim:
--- Cytat: Ulf Nitjsefni w Lutego 22, 2017, 12:11:01 ---A można się u Pana zapisać na stanowisko Misiewicza? Ja się nadaje! Też gruby jestem! Poza tym w odróżnieniu od niego byłem w Armii ponad 5 lat!
--- Koniec cytatu ---
Ale to musisz się jeszcze wazelinką nasmarować.
Ulf Nitjsefni:
Mam! Mam zapas na kilka lat do przodu! Pani w Rossmanie powiedziałem, że drzwi w domu skrzypią i muszę nasmarować. Tylko nie wiem czy Pan Filip lubi zapach jaśminu bo tylko taka była...
Qlko1:
--- Cytat: Ulf Nitjsefni w Lutego 22, 2017, 12:11:01 ---Poza tym w odróżnieniu od niego byłem w Armii ponad 5 lat!
--- Koniec cytatu ---
Właśnie dlatego się nie nadajesz :P
To ja się zgłaszam na stołek Morawieckiego. Opracuję wam 20-letni plan odbudowy C0venu.
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Isengrim w Lutego 22, 2017, 12:01:09 ---w życiu nie obsługiwałem żadnego POSa...
--- Koniec cytatu ---
To klamstwo! Dostales cichaczem fajne moony i dlatego teraz bronisz swoich CHLEBODAWCOWz C0venu!!!!111
Czy jak to tam bylo...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej