Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN - dyskusja

<< < (247/353) > >>

Ulf Nitjsefni:

--- Cytat: Filip Bonn w Lutego 22, 2017, 12:04:41 ---Ja bym zrobił czystki jak Macierewicz w armii!!!!!1111
O!

--- Koniec cytatu ---

A można się u Pana zapisać na stanowisko Misiewicza? Ja się nadaje! Też gruby jestem!  Poza tym w odróżnieniu od niego byłem w Armii ponad 5 lat!

Isengrim:

--- Cytat: Ulf Nitjsefni w Lutego 22, 2017, 12:11:01 ---A można się u Pana zapisać na stanowisko Misiewicza? Ja się nadaje! Też gruby jestem!  Poza tym w odróżnieniu od niego byłem w Armii ponad 5 lat!

--- Koniec cytatu ---

Ale to musisz się jeszcze wazelinką nasmarować.

Ulf Nitjsefni:
Mam! Mam zapas na kilka lat do przodu!  Pani w Rossmanie powiedziałem,  że drzwi w domu skrzypią i muszę nasmarować. Tylko nie wiem czy Pan Filip lubi zapach jaśminu bo tylko taka była...

Qlko1:

--- Cytat: Ulf Nitjsefni w Lutego 22, 2017, 12:11:01 ---Poza tym w odróżnieniu od niego byłem w Armii ponad 5 lat!

--- Koniec cytatu ---

Właśnie dlatego się nie nadajesz :P

To ja się zgłaszam na stołek Morawieckiego. Opracuję wam 20-letni plan odbudowy C0venu.

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Isengrim w Lutego 22, 2017, 12:01:09 ---w życiu nie obsługiwałem żadnego POSa...

--- Koniec cytatu ---

To klamstwo! Dostales cichaczem fajne moony i dlatego teraz bronisz swoich CHLEBODAWCOWz C0venu!!!!111

Czy jak to tam bylo...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej