Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN - dyskusja

<< < (244/353) > >>

[I-DEA] Squilo:
Ej no serio  czytam i to co oni wypisują może i miało miejsce x lat temu, ale nie od kad jestem w C0venie. Czyli kilka ładnych lat. Dużo się zmieniło ale oni dalej sądzą że jest zamordyzm o który dużo osób walczyło żeby wprowadzić.
Ciekawe czy w końcu dotrze do nich ze czasy prywatnych posow R64 się skończyły.
I skąd oni biorą takie informacje?  Bajki i historie lepsze niż Mickiewicza :)

Ktoś,  kto pisze o tym że korp ma swój sov, swoje IHUBy i cala otoczkę z tym związaną POJĘCIA NIE MA o mechanice i potencjalnych konsekwencjach.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Anna Nietrzeba:
Tak czy owak wierzę, że C0ven da sobie radę.  Powodzenia w "ponownym" odbijaniu Esoterii.  Jak się pozbieracie w końcu do kupy to nawet chętnie pomogę  ;D

Valerius Fronto:
 :) w końcu jakiś pozytywny głos

[I-DEA] Squilo:
Dokladnie ;)

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: [SAK] Ramzes XII w Lutego 17, 2017, 12:12:52 ---Dude - ja ameryki nie odkryłem tylko przypominam nowym pilotom ze na pierwszym miejscu są oni sami a nie skompromitowany aferami rmt alians

--- Koniec cytatu ---

Twoje placze nie interesuja nikogo poza Polishem i Centrala - z tym, ze w tym drugim przypadku atencje zawdzieczasz raczej znudzonemu poszturchiwaniu cie patykiem, zebys jeszcze cos z siebie wykrzesal. Dla siedzacych tu znudzonych bitterwetow i trolli jestes tylko jeszcze jednym pociesznym klaunem, ktory powiela stereotypy i mysli, ze go biora na powaznie ;) Beda cie teraz wyciskac jak cytryne, zebys powiedzial cos jeszcze glupszego, a ty tego nawet nie zauwazasz...

--- Cytat: [SAK] Ramzes XII w Lutego 17, 2017, 12:12:52 ---Dostałeś cichaczem fajne moony za "zasługi" więc nie mam do ciebie absolutnie pretensji że bronisz swoich chlebodawców.

--- Koniec cytatu ---
Jako zdekonspirowany c0venowy baron posiarz i potentat r64 chetnie wyslucham wiecej szczegolow na temat swoich moonow

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej