Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN - dyskusja
[BU FU] Karas:
hehe testy w akcji
https://zkillboard.com/kill/60037645/
jozume:
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: [SAK] Ramzes XII w Lutego 13, 2017, 14:26:17 ---Zwykly gracz byl gnojony jak racil w czasie cta
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: [FNA] Alicja Delicja w Lutego 11, 2017, 05:11:09 ---Brak poszanowania dla innych w szerokim zakresie w końcu się na was zemścił, najlepsi ludzie jak Dealport od was odeszli...
--- Koniec cytatu ---
Gdybysmy od poczatku wiedzieli, ze jestes lekko uposledzony, i ze wywalajac cie za racenie w czasie CTA zruinujemy Twoj wyimaginowany swiat, zastosowalibysmy taryfe ulgowa... Czuje sie troche winny, bo to ja namowilem Xeo, zeby wywali Twoj gownokorp (po 2 dniach od przyjecia), i tym samym zalatwilem nam psychohejtera na kolejna dekade... Mam nadzieje, ze nie uzalezniles sie przez to od antydepresantow ani nie samookaleczasz sie w domu spamujac Centrale i lokal w B-Z... Pamietaj, ze to wszystko dzieje sie tylko w Twojej glowie, i nikt oprocz Ciebie samego nie jest w stanie ci pomoc.
edit: Czasem wydaje sie, ze to tylko gra, a jednak bardzo latwo kogos skrzywdzic, zwlaszcza, ze niektorzy graja w to na powaznie, rekompensujac sobie problemy w realu, np. stulejke albo zle stopnie. Traktujcie swoich graczy delikatnie, i pamietajcie, ze czasami zwykly kick moze niesc za soba fale ludzkich tragedii - przepraszam, dopiero teraz, patrzac wstecz, to zrozumialem....
[SAK] Ramzes XII:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Lutego 16, 2017, 21:40:25 ---Gdybysmy od poczatku wiedzieli, ze jestes lekko uposledzony, i ze wywalajac cie za racenie w czasie CTA zruinujemy Twoj wyimaginowany swiat, zastosowalibysmy taryfe ulgowa... Czuje sie troche winny, bo to ja namowilem Xeo, zeby wywali Twoj gownokorp (po 2 dniach od przyjecia), i tym samym zalatwilem nam psychohejtera na kolejna dekade... Mam nadzieje, ze nie uzalezniles sie przez to od antydepresantow ani nie samookaleczasz sie w domu spamujac Centrale i lokal w B-Z... Pamietaj, ze to wszystko dzieje sie tylko w Twojej glowie, i nikt oprocz Ciebie samego nie jest w stanie ci pomoc.
--- Koniec cytatu ---
Z kim ty gadasz, ze sobą?
Ja mainem od 10 lat siedzę w jedynym slusznym Ali
Btw żebym był chu... tobyście wiecej tytkow whebali niz ten żal z t8 :P
Omg..twoja dedukcja od czasów cia jest ujemna czas odstawić dopalacze i zrobić w życiu coś pożytecznego.
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: [SAK] Ramzes XII w Lutego 16, 2017, 23:51:25 ---Z kim ty gadasz, ze sobą?
Ja mainem od 10 lat siedzę w jedynym slusznym Ali
Btw żebym był chu... tobyście wiecej tytkow whebali niz ten żal z t8 :P
Omg..twoja dedukcja od czasów cia jest ujemna czas odstawić dopalacze i zrobić w życiu coś pożytecznego.
--- Koniec cytatu ---
Myla mi sie wasze alty, Alicja Hujston vel. Kyle Kyatarn vel. Chujktos tam, poznawalem was po bledach ortograficznych i tych samych godzinach logowania/logoffowania w kilku tych samych naszych hubach w Eso/Stain na raz, nie kaz mi teraz przypominac sobie wszystkich swoich gownonickow ;) Bo nie gram juz od paru lat.
Napewno sie znajdzie ktos, kto przegrzebie jakis stary temat w offtopie forum c0venu, bo czesto robilismy sobie jaja z waszego debilizmu wrzucajac co smieszniejsze walloftexty monologi z locala dla beki :) Byl nawet jakis specjalny temat, jakos smiesznie sie nazywal, podobnie jak drugi ktory sie nazywal Logi z Polisha czy jakos tak. Zabawne, ze wasze nicki przewijaly sie w obu tematach ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej