Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN - dyskusja
Doom:
--- Cytuj ---Jebłem!!! Czytam i nie wierzę. To jest specjalny troll żeby coś się działo na tym forum bo aż tak głupim być nie można
--- Koniec cytatu ---
[admin]Zdajesz sobie sprawę, że insynuując że ktoś z administracji forum posuwa się do tak nędznego trolowania, nie bezpośrednio ale nazywasz nas idiotami? Wiesz co tutaj robimy z takimi użyszkodnikami? Nie? A wiesz dlaczego nie wiesz? Bo jak kogoś wrzucamy do lochu to już z nego nie ucieka zeby opowiedzieć innym jakie tam mamy atrakcje[/admin]
[FNA] Alicja Delicja:
administracja centrali nie ma z tym tematem nic wspólnego - jest zadziwiająco powściągliwa - parę lat temu to za samo sapnięcie leciał ban już nie wspominając o temacie jakim był rtm... ile ja kont narobiłem żebyście w końcu mogli dojrzeć i być prawymi adminami... w każdym razem gratulacje - należy mi się pomnik bez kitu 8)
[WILD5] Ed Beret:
--- Cytat: Xeovar w Lutego 08, 2017, 22:20:34 ---
Niniejszym C0VEN wdupil Esoterie po raz trzeci i wraca do Stain :)
--- Koniec cytatu ---
Dobrze wspominam czasy gdy c0ven był w Stain (a ja w c0ven). Gdyby nie ten, którego nazwy nie można wymawiać kto wie...
BTW
Bardzo mi się podoba wszechmogący głos, obejmujący cały TS jednocześnie ( nie wspomnę o przenoszeniu między kanałami podczas bitki na flocie bez słowa "czy mogę")
Zgudi:
--- Cytat: Doom w Lutego 08, 2017, 23:27:38 ---Zdajesz sobie sprawę, że insynuując że ktoś z administracji forum posuwa się do tak nędznego trolowania, nie bezpośrednio ale nazywasz nas idiotami? Wiesz co tutaj robimy z takimi użyszkodnikami? Nie? A wiesz dlaczego nie wiesz? Bo jak kogoś wrzucamy do lochu to już z nego nie ucieka zeby opowiedzieć innym jakie tam mamy atrakcje
--- Koniec cytatu ---
Wybacz mu on nawet nie wiedział co czyni :) Tzn. jego post można interpretować na kilka sposobów :)
Zgudi:
--- Cytat: Xeovar w Lutego 08, 2017, 22:20:34 ---W tak zwanym miedzyczasie sytuacja na froncie zrobila sie chujowa i za porozumieniem z reszta sojuszu zapytalismy testow czy by sie dalo wywiezc troche naszych cytadel, szkoda puszczac je z dymem, skoro i tak nie dajemy rady sie bronic (niestety partycypacja w CTA w A1 byla na poziomie 1/4 tego co w V-3 :( ) wiec mamy dwa tygodnie evacu i zaczynamy meczyc testa z 4gq i kombinować co dalej.
W skrócie ze strony wroga:
https://www.reddit.com/r/Eve/comments/5su5kj/c0ven_bail_on_esoteria/
Niniejszym C0VEN wdupil Esoterie po raz trzeci i wraca do Stain :) Zobaczymy co przyniesie przyszłość :)
--- Koniec cytatu ---
Xeovar. Szczere pytanie: Skoro tak ładnie ci odpisali to nie pomyślałeś o tym by olać sovietów i stworzyć nowy Stain Wagon z testami? Przecież w koło jest tyle silnych sojuszy zdolnych was zaorać, sami nie dacie rady. Niech dadzą wam Esoterię (ewentualnie pół esoterii jak będą za twardzi) lub Paragon Soul, razem będziecie latać na CTA, ale zachowacie dom. :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej