Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN - dyskusja

<< < (228/353) > >>

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Qlko1 w Lutego 08, 2017, 11:45:16 ---W większości ally jest/było na to ciche przyzwolenie i wpisuje się to w strategię rozwoju.
Smutne, ale jak tego nie robisz, to pozostajesz w tyle.

--- Koniec cytatu ---
Smutne, ze wyjebalismy kiedys Qlka za bocenie - gdyby nie to, dzisiaj bylibysmy supercapitalowym mocarstwem na mapie EVE

--- Cytat: [SAK] Ramzes XII w Lutego 08, 2017, 12:49:19 ---Śledzę allegro od nastu lat

--- Koniec cytatu ---
Tutaj chyba mamy klucz do zrozumienia Twoich poprzednich postow

--- Cytat: [SAK] Ramzes XII w Lutego 08, 2017, 12:49:19 ---za każdym razem kiedy coven traci sova lista ofert sprzedaży iskow na allegro wzrasta kilkukrotnie

--- Koniec cytatu ---
Prowadzisz jakies statystyki? Mozna to dostac np. w Excelu do wgladu? Bardzo jestem ciekawy

--- Cytat: [SAK] Ramzes XII w Lutego 08, 2017, 12:49:19 ---wniosek jest taki ze

--- Koniec cytatu ---
Wniosek jest taki, ze C0ven od kilkunastu lat zakulisowo trzesie galaktyka, kontrolujac rynek plexow i RMT

P.S. sorry, ale Alicji postow nawet nie chce mi sie czytac :)

Qlko1:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Lutego 08, 2017, 21:16:55 ---Smutne, ze wyjebalismy kiedys Qlka za bocenie - gdyby nie to, dzisiaj bylibysmy supercapitalowym mocarstwem na mapie EVE

--- Koniec cytatu ---
Nah, to rekreacyjnie było. Nie przykładałem się na tyle pilnie do tematu, żeby był z tego MS  :D

[BWTF] Xapitan Bomba:

--- Cytat: [FNA] Alicja Delicja w Lutego 08, 2017, 19:06:25 ---skoda czasu... to jest top 10 z kb covenu. Weźcie tych ludzi za łep i pogadajcie o tym jak stworzyc coven 2.0 pod całkowitą kontrolą pvperów.

--- Koniec cytatu ---
Już tak raz zrobiliśmy i nazywa się minionki.
Co do isków, to bardziej bym szukał po fconach i po oolskich lolsekach/milicjach i jednej renconej c5 ze stalka do c6 gdzie dredów w skanie tyle co transportów. Ale co ja tam mogę wiedzieć co się u ex-the final solution odpierdziela :)

Xeovar:
W tak zwanym miedzyczasie sytuacja na froncie zrobila sie chujowa i za porozumieniem z reszta sojuszu zapytalismy testow czy by sie dalo wywiezc troche naszych cytadel, szkoda puszczac je z dymem, skoro i tak nie dajemy rady sie bronic (niestety partycypacja w CTA w A1 byla na poziomie 1/4 tego co w V-3 :( ) wiec mamy dwa tygodnie evacu i zaczynamy meczyc testa z 4gq i kombinować co dalej.

W skrócie ze strony wroga:

https://www.reddit.com/r/Eve/comments/5su5kj/c0ven_bail_on_esoteria/

Niniejszym C0VEN wdupil Esoterie po raz trzeci i wraca do Stain :) Zobaczymy co przyniesie przyszłość :)

PAwulonek:
eh znowu polityka

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej