Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN - dyskusja

<< < (226/353) > >>

Jakub Trokowski:
* Jakub Trokowski idzie po popcorn
Na wątek o C0venie zawsze można liczyć na centrali - top content. :D Na następniej zrzucie na centralę obiecuję dać więcej, bo według mnie tanio wyszło.

--- Cytat: [FNA] Alicja Delicja w Lutego 08, 2017, 17:04:17 ---pisałem o analizie ekonomicznych możliwości zarobku z moonów w ezo bo chyba to Qlka interesowało
--- Koniec cytatu ---
Jeżeli naprawdę tak uważasz, to ty nie umiesz czytać.

[WILD5] Gagat:
dasz tą analizę ? Chętnie poczytam

Qlko1:

--- Cytat: [FNA] Alicja Delicja w Lutego 08, 2017, 17:04:17 ---dla kogo... dla ciebie dla Qlko? Ty nie umiesz nawet czytać i czytasz co chcesz wyczytać. Cytując ciebie "Podam nicky, daty i kwoty jak mi zapłacicie 10B ISK".
Nie pisałem o podawaniu nicków, pisałem o analizie ekonomicznych możliwości zarobku z moonów w ezo bo chyba to Qlka interesowało. Nie miało to związku z c0venem tylko chłodne liczby nic więcej. Ale ty owieczko czytasz co chcesz, wierzysz w co chcesz - wierz więc dalej. Każdym postem udowiadniacie tylko tezę o owcach z covenu...

--- Koniec cytatu ---
Nie, nie pisałem o ekonomicznych możliwościach zarobku z moonów, bo to za mało.
Pytałem o oszacowanie, ile Xeo skręcił na boku. Żeby nazwać kogoś złodziejem wypadałoby określić ile ukradł. Cały czas konsekwentnie zarzucasz komuś malwersacje, jednak nie potrafisz podać żadnego konkretu.
Coś tam rzucisz o strzyżeniu owiec, palcem pokażesz szwarccharaktera, który swym genialnym umysłem od 10 lat zwodzi idiotów wokół siebie, a kiedy ktoś zapyta o dowody, to zaczynasz pieprzyć, że przecież to oczywiste... i na tym stwierdzeniu się kończy.

Po 4 czy 5 poście robi się to monotonne. Merytoryczne zero ozdobione domysłami chorego umysłu. Ja sobie odpuszczę, bo nudzi  :-\

[I-DEA] Squilo:
Jebłem!!! Czytam i nie wierzę. To jest specjalny troll żeby coś się działo na tym forum bo aż tak głupim być nie można :)

Człowieku wypowiadasz się o tym co się dzieje w c0venie nie będąc w nim i nie mając pojęcia.
Rozumiem, że ten zysk jest z moonow R64, a wiesz w ogóle w  czyim posiadaniu są (były) takowe moony?

Serio. Na początku się śmiałem czytając wypociny kilku osób tak hejtujacych, ale później to się robi nudne.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

[FNA] Alicja Delicja:
rozmowa jak z botami... Qlko - to Xeo mówił o strzyżeniu :).
Idźcie w cholere, niech was dalej goli już pisałem - zasługujecie na to! i że Xeo nad wami góruje i bardzo dobrze!!!
tempaki

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej