Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN - dyskusja
[FNA] Alicja Delicja:
--- Cytat: Zgudi w Lutego 08, 2017, 16:05:18 ---Facet, zniszczyłeś nas swoją logiką. "Podam nicky, daty i kwoty jak mi zapłacicie 10B ISK" XD
--- Koniec cytatu ---
gościu za pracę się płaci - słyszałeś o tym..?
Dux:
No i wyszło, że tylko o scam chodzi >:D
Zgudi:
--- Cytat: [FNA] Alicja Delicja w Lutego 08, 2017, 16:07:14 ---gościu za pracę się płaci - słyszałeś o tym..?
--- Koniec cytatu ---
Wiesz jak to brzmi? :)
1. Przychodzi forumowicz i oskarża sojusz o szwindle i łamanie EULA.
2. Wszyscy pytają o dowody. Konkretnie kto, gdzie, kiedy i za ile.
3. On odpowiada, że nie wie ale zbada sprawę jak mu dobrze zapłacą.
Skoro oskarżasz to rusz dupsko i do pracy, żeby wybronić się ze swoich szeroko prezentowanych twierdzeń :)
Qlko1:
--- Cytat: [FNA] Alicja Delicja w Lutego 08, 2017, 15:57:17 ---Qlko za analizy się płaci - dotalnu nie zamkneli, jita nie zamkneli - dane są, widać nie umiesz ich przetworzyć mimo umiłowania do liczb, albo masz problem z ogarnięciem mechaniki. 10b na moje konto i będziesz miał pełen raport ile w miesiąc wyciąga się z moonow w ezoteri przerobionych na reakcje, albo sobie to sam rób. Drogi jestem i zdzieram ;/ ale to dlatego że mam dużo i mnie już drobne nie interesują :)
--- Koniec cytatu ---
Nie będę epeenować swoim portfolio i kompetencjami. Zwyczajnie nie potrafisz udowodnić swojej tezy. I pierdolenie o koszcie Twojego czasu jest unikniem w przedszkolnym stylu.
W końcu, skoro tak pewnie wyrażasz swoje opinie, na pewno masz taką analizę gotową. Musiałeś to już liczyć, prawda?
Taktyka na wiem ale nie powiem może jeszcze działa jeśli dyskutujesz ze średnio rozgarniętym 8latkiem. Przy starszym rozmówcy robisz z siebie debila.
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
[FNA] Alicja Delicja:
--- Cytat: Zgudi w Lutego 08, 2017, 16:17:51 ---Wiesz jak to brzmi? :)
1. Przychodzi forumowicz i oskarża sojusz o szwindle i łamanie EULA.
2. Wszyscy pytają o dowody. Konkretnie kto, gdzie, kiedy i za ile.
3. On odpowiada, że nie wie ale zbada sprawę jak mu dobrze zapłacą.
Skoro oskarżasz to rusz dupsko i do pracy, żeby wybronić się ze swoich szeroko prezentowanych twierdzeń :)
--- Koniec cytatu ---
dla kogo... dla ciebie dla Qlko? Ty nie umiesz nawet czytać i czytasz co chcesz wyczytać. Cytując ciebie "Podam nicky, daty i kwoty jak mi zapłacicie 10B ISK".
Nie pisałem o podawaniu nicków, pisałem o analizie ekonomicznych możliwości zarobku z moonów w ezo bo chyba to Qlka interesowało. Nie miało to związku z c0venem tylko chłodne liczby nic więcej. Ale ty owieczko czytasz co chcesz, wierzysz w co chcesz - wierz więc dalej. Każdym postem udowiadniacie tylko tezę o owcach z covenu...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej