Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN - dyskusja
Anna Nietrzeba:
Panowie proszę nie zbaczajcie z tematu do rzeczy. Dwie strony spamu a dalej nie mogę dowiedzieć się szczegółów:
1 Po ile w końcu te plexy ?
2 Czemu tak drogo?
3 Czy są jakieś rabaty dla osób z centrali?
[FNA] Alicja Delicja:
nie twórz rzeczywistości znowu Xeo... pisałem że górujesz intelektem nad biednymi owieczkami, jesteś skrajnie zajebisty w swoim fachu po prostu - czasem można się przeliczyć i po latach nawet obrywać za to.
Qlko1:
--- Cytat: [FNA] Alicja Delicja w Lutego 08, 2017, 14:34:18 ---nie twórz rzeczywistości znowu Xeo... pisałem że górujesz intelektem nad biednymi owieczkami, jesteś skrajnie zajebisty w swoim fachu po prostu - czasem można się przeliczyć i po latach nawet obrywać za to.
--- Koniec cytatu ---
Doproszę się w końcu o te dowody, czy nie?
Konkretnie, nicki, daty, kwoty. W ciągu 10 lat na bank coś by się nagromadziło. Na razie co post słyszę, że wiesz jak to działa, wiesz gdzie jest szwindel, tylko nie potrafisz tego wyjaśnić :D
Póki co usiłujesz nagiąć rzeczywistość do swojego wyobrażenia, a powinieneś robić odwrotnie. Znaczy w sensownie poukładanym umyśle tak powinno to działać.
Do mnie, z racji zawodu, najlepiej przemawiają liczby. Przedstaw jakieś.
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
[FNA] Alicja Delicja:
Qlko za analizy się płaci - dotalnu nie zamkneli, jita nie zamkneli - dane są, widać nie umiesz ich przetworzyć mimo umiłowania do liczb, albo masz problem z ogarnięciem mechaniki. 10b na moje konto i będziesz miał pełen raport ile w miesiąc wyciąga się z moonow w ezoteri przerobionych na reakcje, albo sobie to sam rób. Drogi jestem i zdzieram ;/ ale to dlatego że mam dużo i mnie już drobne nie interesują :)
Zgudi:
--- Cytat: [FNA] Alicja Delicja w Lutego 08, 2017, 15:57:17 ---Qlko za analizy się płaci - dotalnu nie zamkneli, jita nie zamkneli - dane są, widać nie umiesz ich przetworzyć mimo umiłowania do liczb, albo masz problem z ogarnięciem mechaniki. 10b na moje konto i będziesz miał pełen raport ile w miesiąc wyciąga się z moonow w ezoteri przerobionych na reakcje, albo sobie to sam rób. Drogi jestem i zdzieram ;/ ale to dlatego że mam dużo i mnie już drobne nie interesują :)
--- Koniec cytatu ---
Facet, zniszczyłeś nas swoją logiką. "Podam nicky, daty i kwoty jak mi wpłacicie 10B ISK" XD
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej