Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN - dyskusja

<< < (221/353) > >>

Gal Anonim:
Kłopot w tym, że nawet jak zgłosisz RTM to i tak się nie dowiesz czy coś z tym zrobili czy nie jeśli gość bana nie dostanie, taka polityka firmy. A nawet jak dostanie to i tak się nie dowiesz, bo może po prostu się nie loguje.

[FNA] Alicja Delicja:

--- Cytat: Isengrim w Lutego 07, 2017, 20:34:11 ---Ahhahahahahaha alez ja lubie takich miszczuf EVE co to wszystko wiedzo o RMT.
No wiec tak - faktycznie nie jestes Horbem, bo Horb kiedys w momencie slabosci probowal pojsc w RMT i mu nie wyszlo - bo RMT jest tak naprawde dla kogokolwiek zarabiajacego realna kase i nie bedacego smutnym gimbusem gowniane. Ilosc czasu i energii wlozona w zarobiebie stu Euro na ebayu jest kompletnie niewspolmierna do ilosci kasy ktora mozna zgarnac w realu na srednim etacie, nawet w Polsce. Akurat tak sie sklada, ze mimo iz nasze drogi eve'owe sie rozeszly, to wiem jak wyglada biznes Xeo, i musialby byc skrajnym debilem, zeby tracic czas na inwestycje w EvE, ktorej dochodowosc w przeliczeniu na wlozony czas jest zadna.

--- Koniec cytatu ---

no to ponawiam pytanie które ktoś tu zadał, gdzie się podziała ta cała kasa którą powinniście mieć - okupujecie stein i ezo tyle czasu że każdy powinien mieć 2 tytki...
co najmniej a wy co... pusto w coho?
10 lat temu mogliście być "gimbazą", a sam fakt jak xeo trzyma się virtualnego stołka i virtualnej mamony - mając ponoś super biznes prosperujący w realu, do tego organizacja ściśle przez niego kontrolowana robi aferę o jakieś virtualne tytki i grożąc telewizją i policją - też coś mówi. Na pewno nie chciał bym u niego robić - a na pewno przydał by mu się wgląd urzędu skarbowego w rachunki bo jeśli je tak prowadzi jak rachunki covenu w 2008 to jp.

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: [FNA] Alicja Delicja w Lutego 07, 2017, 21:27:05 ---no to ponawiam pytanie które ktoś tu zadał, gdzie się podziała ta cała kasa którą powinniście mieć - okupujecie stein i ezo tyle czasu że każdy powinien mieć 2 tytki...

--- Koniec cytatu ---

Yyyy... Sprawdz sobie np. lossboard C0venu, geniuszu?

P.S. Tak sobie czytam to forum, i sie nie odzywam, ale niektore shitposty przypominaja mi, ze wbrew obiegowej opini wcale nie trzeba byc ponadprzecietnie inteligentnym, zeby grac w EVE  ::)

[FNA] Alicja Delicja:
a gdzieś to mam - teraz może grają uczciwych jak gm`i patrzą im na łapy. Mi chodzi jedynie o to aby młode pokolenie nie inwestowało swojego czasu w bandę oszustów. Są inne organizacje gamers frendly. GOONSWARM!  >:D

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: [FNA] Alicja Delicja w Lutego 07, 2017, 21:33:33 ---a gdzieś to mam - teraz może grają uczciwych jak gm`i patrzą im na łapy. Mi chodzi jedynie o to aby młode pokolenie nie inwestowało swojego czasu w bandę oszustów. Są inne organizacje gamers frendly. GOONSWARM!  >:D

--- Koniec cytatu ---
Acha, czyli to wlasnie dlatego bande oszustow i bociarzy wyjebalismy swego czasu do AAA? Dopiero Wtorek, a Ty juz pijany....

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej