Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN - dyskusja

<< < (219/353) > >>

[FNA] Alicja Delicja:
więc nie powinno cię to obchodzić bo ja tylko mówię jak jest a że ty czytać głąbie nie umiesz postów innych to inna sprawa.
Xeo jest uczciwy - cynicznie ale zawsze - jak ktoś jest baran to widać zasługuje na to aby go strzyc :)

Qlko1:

--- Cytat: [FNA] Alicja Delicja w Lutego 07, 2017, 18:40:01 ---więc nie powinno cię to obchodzić bo ja tylko mówię jak jest a że ty czytać głąbie nie umiesz postów innych to inna sprawa.

--- Koniec cytatu ---
Czyli dowodem na to jest post innego gościa, który także nie przedstawił dowodów?

Nie bronię Xeo, ledwo gościa znam. Ale fajnie by było dotrzeć w końcu do konkretów. To masz jakieś?

Zgudi:

--- Cytat: [FNA] Alicja Delicja w Lutego 07, 2017, 18:40:01 ---więc nie powinno cię to obchodzić bo ja tylko mówię jak jest a że ty czytać głąbie nie umiesz postów innych to inna sprawa.
Xeo jest uczciwy - cynicznie ale zawsze - jak ktoś jest baran to widać zasługuje na to aby go strzyc :)

--- Koniec cytatu ---

Bo to wszystko to jest spisek. My wszyscy najpewniej siedzimy w tym całym gównie po uszy i właśnie dlatego tak bronimy xeowara i jego niecny proceder. Przypadek? nie sądzę. :D

To jest ten czas na zdjęcie Macierewicza.

[FNA] Alicja Delicja:
boście strzyżone owieczki z marnym walletem, a ofce lubią gdy je dotykać?
normali ludzie trzymają się od tego z daleka co można zaobserwować na forach innych niż to, nawet na wykopie...

Zgudi:

--- Cytat: [FNA] Alicja Delicja w Lutego 07, 2017, 19:06:54 ---boście strzyżone owieczki z marnym walletem, a ofce lubią gdy je dotykać?
normali ludzie trzymają się od tego z daleka co można zaobserwować na forach innych niż to, nawet na wykopie...

--- Koniec cytatu ---
Na centrali poprawa humoru gwarantowana. :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej